Nämä jutut kiinnostivat Savon Sanomien verkkopalvelussa 2010

Artikkeli "Chatissa satoi seksiehdotuksia" oli Savon Sanomien verkkopalvelun luetuin juttu vuonna 2010. Kyseisessä jutussa toimittaja tekeytyi teiniksi netissä ja tutustui joukkoon aikuisia miehiä, jotka halusivat seksiä murrosikäiseltä. Verkossa artikkelia on luettu liki 50 000 kertaa. Se julkaistiin alun perin Sunnuntaisuomalaisessa.

Kiinnostusta herätti myös Varkaudessa talvella tapahtunut vauvan sieppaus. Tapausta käsittelevä juttu on kerännyt yli 36 000 lukukertaa.

Kesällä seurattiin kohumammutti Veetiä, jonka pippeli närkästytti Asuntomessujen järjestäjiä Kuopiossa. Veetistä tehtyä videota on katsottu 28 305 kertaa.

TPS-pelaaja Jarkko Hattunen unohti Niiralan montussa teräsuojat luistimiin ja pyllähti komeasti jäällä joulukuun alussa. Episodi kiinnosti myös verkkopalvelussa vierailleita, sillä juttua on luettu nyt jo yli 23 000 kertaa.

Lukijoita keräsivät myös Einari Vidgrénin kuolemasta kertova uutinen kuin myös kesällä tapahtunut kuorma-autovarkaan takaa-ajo Siilinjärvellä.

Oheiseen linkkilistaan on koottu verkkopalvelun 10 suosituinta juttua vuodelta 2010. Myös verkkopalvelun kaikkien aikojen luetuimmat jutut sekä katsotuimmat videot ja kuvasarjat on koottu yhdelle sivulle. Linkki löytyy tämän jutun ohesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Muistatko nämä vielä?

Jääkiekkoilija unohti teräsuojat luistimiin

Chatissa satoi seksiehdotuksia