Nämä ovat maailman googlatuimmat silmät - mutaatio oli Hollywood-tähden onnenpotku

Elizabeth Taylor kuoli vuonna 2011, mutta hänen tähtisilmänsä ovat vieläkin ylivoimaisesti maailman googlatuimmat. Sanayhdistelmä "Elizabeth Taylor eyes" tai "Elizabeth Taylor eye color" naputellaan Googleen yli 300 000 kertaa vuodessa.

Maailman toiseksi kiinnostavimmat silmät kuuluvat Bollywood-näyttelijä Aishwarya Rai Bachchanille. Hänen vihreitä silmiään haetaan 6 000 kertaa kuussa. Kolmossijaa pitää niin ikään vihreäsilmäinen laulajatar Rihanna.

Taylorin silmiin liittyy kaksi uskomattoman tuntuista väitettä: ensiksikin hänellä kerrotaan olleen kaksinkertaiset silmäripset – neljä riviä ripsiä kummassakin silmässä. Toiseksi hänen silmiensä väitetään olleen orvokinväriset – siis violetit. Näyttelijättären nimikkoparfyymikin kantaa nimeä Violet Eyes.

Ensimmäinen väite on faktaa. Näyttelijällä todellakin oli harvinainen geenivirhe, joka aiheuttaa silmäripsien liikakasvua. Ylimääräiset ripset kasvavat normaalien silmäripsien ja silmän väliin. Ne voivat aiheuttaa kipua ja muita vaivoja.

Jälkimmäinen väite on fiktiota. Violettisilmäisiä ihmisiä on olemassa, mutta he ovat useimmiten albiinoja. Taylorin silmät olivat luonnolliselta väriltään tummansiniset, mutta niiden sävyä pyrittiin muokkaamaan vaatevalinnoilla, valaistuksella, meikillä ja kuvankäsittelyn keinoin.

Lähde: www.arogundade.com .

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

23.7.2019 Sutkaus

Vesipedot tarjoilivat vauhtia

22.7.2019 Sutkaus

21.7.2019 Sutkaus

20.7.2019 Sutkaus

19.7.2019 Sutkaus

18.7.2019 Sutkaus

17.7.2019 Sutkaus

Taide palautti taiteilija Kari Niskasen eloon vaikeasta masennuksesta – Hänen käsissä polkupyörästä voi syntyä romurokkari

16.7.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.