Nämä vuosia yhdessä olleet kuuluisat parit eivät ole menneet naimisiin – siinäkö pitkän liiton salaisuus?

Familyminded-sivusto on listannut kuuluisia pariskuntia, jotka ovat olleet vuosia yhdessä mutta eivät päivääkään naimisissa – ainakaan keskenään.

1. Kurt Russell ja Goldie Hawn, 36 vuotta yhdessä

Hollywood-näyttelijät Kurt Russell ja Goldie Hawn ovat olleet yhdessä jo 36 vuotta. Pariskunnalla on neljä jo aikuista lasta. Vaikka liitto on ollut pitkä, se ei ole aina ollut helppo. Pariskunnan välillä on ollut uskottomuutta, tai kuten Hawn kertoi People-lehdelle pari vuotta sitten, niin "yksiavioisuus on hyvin vaativa järjestely".

 

2. Oprah Winfrey ja Stedman Graham, 32 vuotta yhdessä

Omasta puheohjelmastaan tunnetuksi tullut Oprah Winfrey on ollut yhdessä Stedman Grahamin kanssa jo 32 vuoden ajan. Pariskunta ei ole naimisissa, vaikka he menivät kihloihin jo vuonna 1992. Winfrey myönsi pari vuotta sitten, etteivät he ole kokeneet mitään syytä mennä naimisiin.

– Me emme olisi pysyneet yhdessä, jos olisimme menneet naimisiin, sillä avioliitto vaatii erilaista omistautumista elämälle. Puolisoni ajatus siitä, millainen hänen roolinsa olisi miehenä ja mikä minun roolisi olisi vaimona oli melko traditionaalinen, ja enkä minä olisi sopinut siihen lokeroon, Winfrey kertoi Voguen haastattelussa.

 

3. Ryan Gosling ja Eva Mendes, 8 vuotta yhdessä

Hollywoodin näyttävimpiin pariskuntiin kuuluvat Ryan Gosling ja Eva Mendes ovat jakaneet arkensa vuodesta 2011 lähtien. Kahden tyttären vanhemmat eivät kuitenkaan ole menneet naimisiin. Itse asiassa pariskunta puhuu harvoin toisistaan tai edes esiintyy yhdessä ensi-iltojen punaisella matolla.

 

4. John Corbett ja Bo Derek, yhdessä 17 vuotta

Monessa tv-sarjassa kuten The Sex and the Cityssä erityisesti naisten suosikiksi noussut John Corbett on ollut yhdessä näyttelijä-malli Bo Derekin kanssa jo 17 vuoden ajan. Naimisiin pari ei kuitenkaan ole mennyt, vaikka kumpikin nimeää lempi lomakohteekseen oman kotinsa.

 

5. Shakira ja Gerard Pique, yhdessä 8 vuotta

Laulutähti Shakira ja jalkapallojoukkue Barcelonan kapteeni Gerard Pique ovat olleet yhdessä kahdeksan vuotta. Liiton kruunaa kaksi lasta, mutta hääkellojen humua ei ole ollut kuultavissa. Kummankin syntymäpäivä on muuten helmikuun 2. päivä, joskin Shakiran syntymävuosi on 1977 ja Piquen 1987.

 

6. Ricky Gervais ja Jane Fallon, yhdessä 35 vuotta

Koomikko Ricky Gervais on ollut yhdessä kirjailija Jane Fallonin kanssa vuodesta 1984. Huumoria pariskunnalla riittää siinä määrin, että vihkivaloja ei ole tarvinut lukea.

 

7. Spencer Tracy ja Katharine Hepburn

Kahden Hollywoodin kulta-ajan supertähden yhteiselo kesti yli 25 vuotta. Spencer Tracy ja Katharine Hepburn tapasivat toisensa Woman of the Year -elokuvan kuvauksissa vuonna 1942, mistä seurasi kiihkeä ja pitkäaikainen suhde. Ainut ongelma oli, että Tracy oli naimisissa tuolloin, eikä ikinä eronnut.

Tämä ei tosin erottanut rakastavaisia, joiden yhteinen tarina jatkui Tracyn kuolemaan saakka. Skandaalimaisella suhteella oli tosin hintansa: Hepburnilta kiellettiin osallistuminen Tracyn hautajaisiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

8.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.