Näyttelijä Johnny Depp saapuu pian Suomeen – esiintyy yhtyeensä kanssa Helsingissä

Yhdysvaltalaisen näyttelijän Johnny Deppin luotsaama Hollywood Vampires -yhtye esiintyy Helsingin Kaisaniemessä 10. kesäkuuta.

Vuonna 2015 perustetussa kokoonpanossa ovat mukana Deppin lisäksi glam-rockin mestari Alice Cooper ja Aerosmith-yhtyeen kitaristi Joe Perry.

Suomeen ensimmäistä kertaa saapuva Depp on ollut kolmesti Oscar-ehdokkaana. Hän on näytellyt muun muassa elokuvassa Saksikäsi Edward ja Pirates of the Caribbean -elokuvasarjassa.

Suomessa useasti vieraillut Alice Cooper on julkaissut lähes 30 albumia. Hän on ollut Grammy-ehdokkaana ja päässyt Rock and Roll Hall of Fame -legendojen joukkoon.

Joe Perry on yksi Aerosmith-yhtyeen perustajajäsenistä. Hän on päässyt yhtyeen mukana Rock and Roll Hall of Fameen sekä ansioistaan lauluntekijänä Songwriters Hall of Fameen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

8.12.2019 Sutkaus

7.12.2019 Sutkaus

6.12.2019 Sutkaus

5.12.2019 Sutkaus

HS: Kuopion kaupunginorkesterin ylikapellimestarin viulukonsertto järisyttää legendaarista brittirokkaria

4.12.2019 Sutkaus

3.12.2019 Sutkaus

2.12.2019 Sutkaus

Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voitti Christoffer Strandberg

Baletinopettaja sanoi lapselle, ettei tämän kroppa ole sopiva lajiin – nyt Jannika B on voittanut itsensä joka viikko televisiossa ja jatkaa balettiharrastustaan

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.