Niina Lahtisen peukalo on keskellä kämmentä: "Onneksi on pätevää sukua"

Näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja Niina Lahtinen, 37, omistaa satavuotiaan puutalon yhdessä miehensä Aku Hirviniemen kanssa. Lahtinen neuvoo vanhan talon ostajia joko varmistumaan omasta remonttitaidostaan tai siitä, että suvusta löytyy remonttihommat osaavia ihmisiä.

– Puolisoni kanssa olemme molemmat peukalo keskellä kämmentä, mutta onneksi meillä on hyvinkin pätevää sukua, Lahtinen sanoo.

Lahtinen on yksi Hyvät ja huonot uutiset -ohjelman vakiokeskustelijoista. Ohjelman uusi tuotantokausi alkaa Nelosella viikon päästä maanantaina. Lahtisen lisäksi panelisteja ovat Kari Ketonen, Mikko Kuustonen, Paula Noronen, André Wickström ja Juha Vuorinen.

Kuka heistä mahtaa olla hauskin?

– Kohtuuton kysymys. Se asettaa heidät keskenään epätasa-arvoiseen asemaan. En tiedä, kuka on paras, mutta ainakin vanhin on Mikko Kuustonen, Lahtinen vastaa.

Lahtisen mielestä kuluvan vuoden paras uutinen tähän mennessä on ollut tasa-arvoisen avioliittolain maaliin pääseminen. Huonoimmat uutiset taas liittyvät Yhdysvaltain presidenttinä aloittaneeseen Donald Trumpiin.

– Kaikki häneen liittyvä on saanut minut masentumaan, näyttelijä sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

11.12.2019 Sutkaus

10.12.2019 Sutkaus

9.12.2019 Sutkaus

Miss Universumiksi kruunattiin Etelä-Afrikan edustaja

8.12.2019 Sutkaus

7.12.2019 Sutkaus

6.12.2019 Sutkaus

5.12.2019 Sutkaus

HS: Kuopion kaupunginorkesterin ylikapellimestarin viulukonsertto järisyttää legendaarista brittirokkaria

4.12.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.