Niina Lahtisen peukalo on keskellä kämmentä: "Onneksi on pätevää sukua"

Näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja Niina Lahtinen, 37, omistaa satavuotiaan puutalon yhdessä miehensä Aku Hirviniemen kanssa. Lahtinen neuvoo vanhan talon ostajia joko varmistumaan omasta remonttitaidostaan tai siitä, että suvusta löytyy remonttihommat osaavia ihmisiä.

– Puolisoni kanssa olemme molemmat peukalo keskellä kämmentä, mutta onneksi meillä on hyvinkin pätevää sukua, Lahtinen sanoo.

Lahtinen on yksi Hyvät ja huonot uutiset -ohjelman vakiokeskustelijoista. Ohjelman uusi tuotantokausi alkaa Nelosella viikon päästä maanantaina. Lahtisen lisäksi panelisteja ovat Kari Ketonen, Mikko Kuustonen, Paula Noronen, André Wickström ja Juha Vuorinen.

Kuka heistä mahtaa olla hauskin?

– Kohtuuton kysymys. Se asettaa heidät keskenään epätasa-arvoiseen asemaan. En tiedä, kuka on paras, mutta ainakin vanhin on Mikko Kuustonen, Lahtinen vastaa.

Lahtisen mielestä kuluvan vuoden paras uutinen tähän mennessä on ollut tasa-arvoisen avioliittolain maaliin pääseminen. Huonoimmat uutiset taas liittyvät Yhdysvaltain presidenttinä aloittaneeseen Donald Trumpiin.

– Kaikki häneen liittyvä on saanut minut masentumaan, näyttelijä sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

Sosiaalisessa mediassa leviävä haaste sai myös Itä-Suomen poliisin mukaan: tältä näyttäisi poliisikoiran Tinder-kuva

25.1.2020 Sutkaus

Kuopion viinijuhlat venyvät yhdellä päivällä – ranskalaisen viinikultturin helmiä luvassa

24.1.2020 Sutkaus

Usain Bolt ja Kasi Bennett saavat lapsen – julkaisivat uutisen sosiaalisessa mediassa

23.1.2020 Sutkaus

22.1.2020 Sutkaus

21.1.2020 Sutkaus

20.1.2020 Sutkaus

19.1.2020 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.