Ohjeet naisille jalkapallon MM-kisojen ajaksi Facebookissa

Lähes 7 000 henkilöä on liittynyt Facebookissa ryhmään, jossa on naisille käyttäytymiskoodi jalkapallon MM-kisojen ajaksi. Yhteisön tarkoituksena on korostaa, että nainen ei saa missään olosuhteissa häiritä kisoja seuraavaa puolisoaan.

Kahdeksasta käyttäytymissäännöstä tärkein on seksielämään liittyvä ohjeistus: naisen pitää muistaa, että seksi on tyystin kielletty kuukauden pituisen kisarupeaman aikana. Ainoan poikkeuksen tekee ottelun puoliaika, ja silloinkin vain "pahimman mahdollisen sattuessa".

Naisia muistutetaan myös siitä, että kisojen aikana puoliso voi lähteä katsomaan otteluja kodin ulkopuolelle. Nainen ei saa soitella miehensä perään, ellei asia liity kisoihin tai pelaajiin.

Yhteisöön on säädetty laki jalkapallohenkisten naisten painostuksesta. Pykälän mukaan kisojen aikaisia käyttäytymissääntöjä voidaan soveltaa myös miehiin, jos kyseeseen tulee pariskunta, jossa mies ei ymmärrä jalkapalloa.

Jalkapallon MM-kilpailut pelataan Etelä-Afrikassa 11. kesäkuuta-11. heinäkuuta 2010.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

13.7.2020 Sutkaus

12.7.2020 Sutkaus

11.7.2020 Sutkaus

Seiska: Savolainen tosi-tv-julkkis odottaa vauvaa – myös lapsen isä Iisalmesta

10.7.2020 Sutkaus

9.7.2020 Sutkaus

8.7.2020 Sutkaus

7.7.2020 Sutkaus

Yle: Suosittu Temptation Island Suomi -sarja kuvataan heinäkuussa Thaimaan sijasta Kainuussa

6.7.2020 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.