Oletko jo miljonääri, laulaja Sanni Kurkisuo?

Muusikko Sanni Kurkisuo, 23, tuntuu menestyvän kaikessa, mihin hän ryhtyy. Hän on Suomen tämän hetken suosituimpia laulajia ja biisintekijöitä. Hän on menestynyt myös elokuvanäyttelijänä ja voittanut aikanaan jopa Napero-Finlandia-kirjoituskilpailun.

– Jos innostun jostain, en laske työtunteja. Musiikissa olen tehnyt duunia määrätietoisesti pienestä asti. Biisien kirjoittamisesta innostuin kahdeksanvuotiaana. Olen kirjoittanut paljon sekä hyviä että huonoja biisejä, Kurkisuo sanoo.

Mahtaako hän olla missään huono?

– Olen huono pesemään viinirypäleitä. Vedän ne yleensä likaisina, vaikka oikeasti ne pitäisi aina pestä, Kurkisuo myöntää.

Menestys musiikissa tuo myös rahaa, mutta Kurkisuo ei suostu vastaamaan siihen, onko hän jo miljonääri.

– Talousasiani eivät liity musiikkihaastatteluihini, hän perustelee.

Kurkisuo tekee syksyn viimeisen keikkansa ensi viikonloppuna. Hänen lokakuussa julkaistu albuminsa Sanni nousi listaykköseksi ja myi platinaa. Sen jälkeen kiirettä on riittänyt.

– Välillä keikat alkavat alkuillasta, välillä yöllä. Seuraavana aamuna herätys lennolle voi olla 4.30. Viikolla on aikaisia aamuja ja pitkiä päiviä. Tällä hetkellä arkiaamut alkavat yhdeksän kymmenen aikaan, ja viikonloput olen keikoilla, Kurkisuo kertoo päivärytmistään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

14.11.2019 Sutkaus

13.11.2019 Sutkaus

12.11.2019 Sutkaus

Sutkaus

10.11.2019 Sutkaus

Kätfish julkaisi debyyttialbuminsa – Laulaja levystä: Rempseää twistiä ja muutama syvällisempi kappale

9.11.2019 Sutkaus

8.11.2019 Sutkaus

”Simpauttaja” kulkee aina Ahti Kuoppalan mukana – "Junissa ukot alkoivat tarjota ryyppyjä"

7.11.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.