Oletko jo miljonääri, laulaja Sanni Kurkisuo?

Muusikko Sanni Kurkisuo, 23, tuntuu menestyvän kaikessa, mihin hän ryhtyy. Hän on Suomen tämän hetken suosituimpia laulajia ja biisintekijöitä. Hän on menestynyt myös elokuvanäyttelijänä ja voittanut aikanaan jopa Napero-Finlandia-kirjoituskilpailun.

– Jos innostun jostain, en laske työtunteja. Musiikissa olen tehnyt duunia määrätietoisesti pienestä asti. Biisien kirjoittamisesta innostuin kahdeksanvuotiaana. Olen kirjoittanut paljon sekä hyviä että huonoja biisejä, Kurkisuo sanoo.

Mahtaako hän olla missään huono?

– Olen huono pesemään viinirypäleitä. Vedän ne yleensä likaisina, vaikka oikeasti ne pitäisi aina pestä, Kurkisuo myöntää.

Menestys musiikissa tuo myös rahaa, mutta Kurkisuo ei suostu vastaamaan siihen, onko hän jo miljonääri.

– Talousasiani eivät liity musiikkihaastatteluihini, hän perustelee.

Kurkisuo tekee syksyn viimeisen keikkansa ensi viikonloppuna. Hänen lokakuussa julkaistu albuminsa Sanni nousi listaykköseksi ja myi platinaa. Sen jälkeen kiirettä on riittänyt.

– Välillä keikat alkavat alkuillasta, välillä yöllä. Seuraavana aamuna herätys lennolle voi olla 4.30. Viikolla on aikaisia aamuja ja pitkiä päiviä. Tällä hetkellä arkiaamut alkavat yhdeksän kymmenen aikaan, ja viikonloput olen keikoilla, Kurkisuo kertoo päivärytmistään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

Taide palautti taiteilija Kari Niskasen eloon vaikeasta masennuksesta – Hänen käsissä polkupyörästä voi syntyä romurokkari

16.7.2019 Sutkaus

Sutkaus 15.7.2019

14.7.2019 Sutkaus

13.7.2019 Sutkaus

Nyt lyötiin pöytään viime hetken tähtinimi – myös tennisässä Henri Kontinen kiiruhtaa Siilinjärvelle ja Kuopioon

12.7.2019 Sutkaus

11.7.2019 Sutkaus

Näin jännittävästä taviksesta tuli sirkusammattilainen, vaikka klovnin piti tönäistä hänet väkisin lavalle

10.7.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.