Olli Herman johtamaan Kuopion kuoroa

Reckless Love -yhtyeen laulaja Olli Herman luotsaa Kuopion kuoroa Kuorosodan uusissa jaksoissa. Ohjelman kolmas tuotantokausi alkaa Nelosella marraskuun 14. päivänä.

Kuopiolaisella Hermanilla on klassisen musiikin tausta. Hän aloitti musiikkiharrastuksen Haapaniemen musiikkiluokilla instrumenttinaan saksofoni. Tuolloin myös kuorolaulu tuli hänelle tutuksi. Herman kuitenkin painottaa, että kisassa hän aikoo johtaa kuoroaan pikemminkin fiiliksellä kuin kokemuksella.

Olli Hermanin ohella yleisön eteen kilpailemaan nousevat Suvi Teräsniska (Oulu), Meiju Suvas (Vantaa), Emma Salokoski (Helsinki), Pete Parkkonen (Pihtipudas) sekä rap-artisti Aste (Lahti). Artistivalinnoissa on pyritty tiedottaja Paula Rintamaan mukaan monipuolisuuteen niin maantieteellisesti kuin musiikkityylienkin puolesta.

Tv-kuorosota saa Nelosen mukaan puitteiltaan tähän asti suurimman tuotantokautensa. Tavoitteena on niin ikään kerätä kisan puhelinäänestyksillä aiempaa enemmän rahaa hyväntekeväisyyteen.

Kuorosodan juontaa tänäkin vuonna Siilinjärven Pöljältä kotoisin oleva Kristiina Komulainen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lahden kuoro palaa Kuorosotaan

Kuopion kuoro pääsee sorvaamaan rakkauslaulua

Hermanin kuoro täräyttää tiskiin kasariheviä

Uusimmat

Viihde

16.10.2019 Sutkaus

15.10.2019 Sutkaus

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.