Kuopion Alavan kirkko on tuttu paikka muusikko Olli Hermanille

Kerrankin aikataulut kävivät yksiin, ja Reckless Love -yhtyeen kuopiolainen laulaja Olli Herman pääsi osallistumaan Alavan kirkon yhteisvastuukonserttiin. Laulaja kertoo kirkon olevan kuitenkin tuttu esiintymispaikka jo aivan pienestä koululaisesta lähtien.

– Ossi (Jauhiainen) on pyytänyt minua monena vuonna mukaan. Tänä vuonna sattui olemaan juurikin sellainen rakonen aikatauluissa, että ehdin tänne Kuopioon, Olli Herman toteaa.

– Kuopiossa on aina hyvä käydä. Tänäkin viikonloppuna tulin jo perjantaina, ja olen nähnyt vähän vanhoja ystäviä, jotka täällä vielä asuvat, ja vanhempiani.

Sunnuntai-illan hyväntekeväisyyskonsertissa esiintyivät myös esimerkiksi Fabrizio Rende, Annuliina Ikäheimo ja Popo Salami. Yhteisvastuu torjuu tänä vuonna ihmiskauppaa.

Reckless Love suunnittelee parhaillaan uutta albumia, mutta sävellystyö on vielä kesken, eikä Olli Herman haluakaan vielä paljastaa levyn musiikista mitään.

Tänä vuonna bändi keikkailee melko harvakseltaan, sillä viime vuonna Reckless Lovella piti kiirettä InVader-levyn tiimoilta.

– Teimme vähän päälle sata keikkaa viime vuonna, ja se oli erittäin kiireinen vuosi. Kiertue meni erittäin hyvin siinä mielessä, että yleisömäärät kasvoivat joka paikassa. Ehkä Suomessa ei enää, täällä ollaan varmaan saavutettu sellainen piste, että suomalaiset jäävät odottamaan isompaa menestystä ulkomailta.

Olli Herman jatkaa, että englanninkielisellä bändillä saavutetaan Suomessa jossain vaiheessa lakipiste. Isossa-Britanniassa Reckless Love kuitenkin kasvaa koko ajan, ja siellä bändi keikkailee tänäkin keväänä. Myös Italiassa, Espanjassa ja Japanissa on muutama konsertti.

Olli Herman asuu nykyään Helsingissä. Viimeksi hän asui siellä seitsemän vuotta sitten. Välissä kotipaikkana ehti olla Tampere.

– Olen aina tykännyt Helsingistä, ja se on aina ollut yksi kotikaupungeistani. Siellä asuu erittäin paljon sukulaisia ja ystäviä, plus että media- ja musa-alan työt keskittyvät hyvin paljon Helsinkiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

25.6.2019 Sutkaus

24.6.2019 Sutkaus

Muusikko Ida Paul: "Siilinjärvi-juureni ovat tärkeä osa musiikintekoa"

Sutkaus

Kuopiolaisen Silmu Ståhlbergin, 12, tukka värjättiin porkkananpunaiseksi ja keväällä hänet lennätettiin Kuopiosta Helsinkiin harjoittelemaan – Tänä kesänä hän on Risto Räppääjä

Risto Räppääjän toinen äiti Tiina Nopola paljastaa, miten aikuinen pääsee hyppäämään lasten maailmaan

19.6.2019 Sutkaus

18.6.2019 Sutkaus

17.6.2019 Sutkaus

16.6.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.