Kuopion Alavan kirkko on tuttu paikka muusikko Olli Hermanille

Kerrankin aikataulut kävivät yksiin, ja Reckless Love -yhtyeen kuopiolainen laulaja Olli Herman pääsi osallistumaan Alavan kirkon yhteisvastuukonserttiin. Laulaja kertoo kirkon olevan kuitenkin tuttu esiintymispaikka jo aivan pienestä koululaisesta lähtien.

– Ossi (Jauhiainen) on pyytänyt minua monena vuonna mukaan. Tänä vuonna sattui olemaan juurikin sellainen rakonen aikatauluissa, että ehdin tänne Kuopioon, Olli Herman toteaa.

– Kuopiossa on aina hyvä käydä. Tänäkin viikonloppuna tulin jo perjantaina, ja olen nähnyt vähän vanhoja ystäviä, jotka täällä vielä asuvat, ja vanhempiani.

Sunnuntai-illan hyväntekeväisyyskonsertissa esiintyivät myös esimerkiksi Fabrizio Rende, Annuliina Ikäheimo ja Popo Salami. Yhteisvastuu torjuu tänä vuonna ihmiskauppaa.

Reckless Love suunnittelee parhaillaan uutta albumia, mutta sävellystyö on vielä kesken, eikä Olli Herman haluakaan vielä paljastaa levyn musiikista mitään.

Tänä vuonna bändi keikkailee melko harvakseltaan, sillä viime vuonna Reckless Lovella piti kiirettä InVader-levyn tiimoilta.

– Teimme vähän päälle sata keikkaa viime vuonna, ja se oli erittäin kiireinen vuosi. Kiertue meni erittäin hyvin siinä mielessä, että yleisömäärät kasvoivat joka paikassa. Ehkä Suomessa ei enää, täällä ollaan varmaan saavutettu sellainen piste, että suomalaiset jäävät odottamaan isompaa menestystä ulkomailta.

Olli Herman jatkaa, että englanninkielisellä bändillä saavutetaan Suomessa jossain vaiheessa lakipiste. Isossa-Britanniassa Reckless Love kuitenkin kasvaa koko ajan, ja siellä bändi keikkailee tänäkin keväänä. Myös Italiassa, Espanjassa ja Japanissa on muutama konsertti.

Olli Herman asuu nykyään Helsingissä. Viimeksi hän asui siellä seitsemän vuotta sitten. Välissä kotipaikkana ehti olla Tampere.

– Olen aina tykännyt Helsingistä, ja se on aina ollut yksi kotikaupungeistani. Siellä asuu erittäin paljon sukulaisia ja ystäviä, plus että media- ja musa-alan työt keskittyvät hyvin paljon Helsinkiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

18.7.2019 Sutkaus

17.7.2019 Sutkaus

Taide palautti taiteilija Kari Niskasen eloon vaikeasta masennuksesta – Hänen käsissä polkupyörästä voi syntyä romurokkari

16.7.2019 Sutkaus

Sutkaus 15.7.2019

14.7.2019 Sutkaus

13.7.2019 Sutkaus

Nyt lyötiin pöytään viime hetken tähtinimi – myös tennisässä Henri Kontinen kiiruhtaa Siilinjärvelle ja Kuopioon

12.7.2019 Sutkaus

11.7.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.