Oscar-voittaja rikkoi treeneissä kolme kylkiluutaan, koska ei halunnut tuottaa vastanäyttelijälleen pettymystä: "Ajattelin, että he korvaavat minut"

Oscar-voittaja Halle Berry paljasti äskettäin rikkoneensa kolme kylkiluutaan harjoitellessaan John Wick: Chapter 3 – Parabellum -elokuvan rooliaan varten. Syyksi rankkaan treeniin Berry kertoi, ettei halunnut tuottaa pettymystä vastanäyttelijälleen eli Keanu Reevesille, joka näyttelee John Wick -elokuvien nimiroolissa.

– Halusin päästä samalla tasolle kuin hän. En halunnut, että hän pettyisi, Berry sanoo.

Elokuvassa hän näyttelee Sofia-nimistä palkkamurhaajaa, joka on Wickin ystävä.

Berry on kertonut aikaisemmin muun muassa Hollywood Reporter -lehdelle, että kolmannen John Wick -elokuvan tekeminen on ollut hänen näyttelijäuransa rankin työ. Berry ja Reeves harjoittelivat kuutena päivänä viikossa itsepuolustuslajeja, aseiden käyttöä ja omien stunttiensa tekemistä.

– Jos joudun joskus kadulla hyökkäyksen kohteeksi, luoja heitä auttakoon, koska osaan muutamia juttuja jotka tekevät heistä muussia, Berry sanoi haastattelussa.

Jossakin vaiheessa treeni yltyi niin kovaksi, että Berryn kylkiluut murtuivat. Näyttelijä ei tosin itse muista, mikä sai kylkiluut murtumaan. Onnettomuuden jälkeen Berry pelkäsi, että hänet korvataan kiireellisessä tuotannossa toisella näyttelijällä.

– Ajattelin, että he korvaavat minut, koska show'n täytyy mennä eteenpäin.

Työryhmä kuitenkin odotteli rauhassa, että Berry parantui.

Halle Berry sai vuonna 2002 parhaan naispääosan Oscar-palkinnon roolityöstään elokuvassa Monster's Ball. Hän on näytellyt myös muun muassa Ryhmä X -sarjakuvaan perustuvissa elokuvissa, joissa hän esitti Storm-nimistä hahmoa.

Oscar-palkinnon lisäksi Berry on voittanut myös huonoimman naisnäyttelijät Golden Raspberryn. Sen hän sai roolistaan elokuvassa Catwoman (2004).

Uusimmat

Viihde

22.5.2019 Toivanen

22.5.2019 Sutkaus

Savon tiistai on kaunis: Jo toinen kuopiolainen missifinaalissa –  tällä kertaa luomukisa

Savon Sanomien oma neito Sonja Länsivuori kisaa Suomen kauneimman kruunusta: Miss Suomi -semifinaaliin!

21.5.2019 Sutkaus

21.5.2019 Toivanen

20.5.2019 Sutkaus

Häirikkö yllätti Arnold Schwarzeneggerin, teki hyppypotkun pahaa-aavistamatta selkään: "En tajunnut sitä potkuksi ennen kuin näin videon"

19.5.2019 Sutkaus

18.5.2019 Toivanen

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.