PMMP veti tuvan täyteen Rautalammilla

Savo on ihmeellinen paikka.

Maan ykkösbändi voi piipahtaa ohikulkumatkalla pikkukylän baariin, myydä liput loppuun 12 minuutissa ja nostattaa keikalla tunnelman vähintään Ilosaaren päälavan vertaiseksi.

PMMP piipahti torstaina Rautalammin ravintola Mortoniin akustisella yllätyskeikalla. Lämpötila nousi saunalukemiin, kun täyteen pakattu ravintola tanssi ja lauloi bändin mukana. Setti paisui puolitoistatuntiseksi tunnelmakavalkadiksi, jossa uusi ja vanha materiaali löivät saumattomasti kättä. Vanhemmatkin kappaleet kuulostivat tuoreilta akustisella soundilla. Vastaavasti monissa uuden Rakkaudesta-levyn biiseissä hehkui jo tuoreeltaan klassikon aineksia.

PMMP:n soundi elää edelleen kauniin ja rosoisen välimaastossa. Sävellykset ovat yhtä aikaa söpöjä ja raivokkaita. Sanoituksissa on sekaisin pelleilyä ja vakavaa sanomaa.

On ilahduttavaa kuulla kokonaisen salillisen laulavan, ettei nainen ole tehty kenenkään kylkiluusta. Tai ettei Jeesus ole tulossa.

Tajunnanräjäyttävää on myöskin nähdä, kuinka alkuvoimaisen Rusketusraidat-kappaleen aikana yleisössä heiluvat tytöt heittävät paidat pois ja näyttävät kaikille rusketusraitansa.

Savo on ihmeellinen paikka.

Lue lisää keikasta lauantain Savon Sanomista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

17.1.2020 Sutkaus

28.1.2020 Sutkaus

16.1.2020 Sutkaus

15.1.2020 Sutkaus

14.1.2020 Sutkaus

13.1.2020 Sutkaus

12.1.2020 Sutkaus

11.1.2020 Sutkaus

10.1.2020 Sutkaus

Tero Pitkämäki sai töitä: työskentelee jatkossa aluejohtajana

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.