PMMP veti tuvan täyteen Rautalammilla

Savo on ihmeellinen paikka.

Maan ykkösbändi voi piipahtaa ohikulkumatkalla pikkukylän baariin, myydä liput loppuun 12 minuutissa ja nostattaa keikalla tunnelman vähintään Ilosaaren päälavan vertaiseksi.

PMMP piipahti torstaina Rautalammin ravintola Mortoniin akustisella yllätyskeikalla. Lämpötila nousi saunalukemiin, kun täyteen pakattu ravintola tanssi ja lauloi bändin mukana. Setti paisui puolitoistatuntiseksi tunnelmakavalkadiksi, jossa uusi ja vanha materiaali löivät saumattomasti kättä. Vanhemmatkin kappaleet kuulostivat tuoreilta akustisella soundilla. Vastaavasti monissa uuden Rakkaudesta-levyn biiseissä hehkui jo tuoreeltaan klassikon aineksia.

PMMP:n soundi elää edelleen kauniin ja rosoisen välimaastossa. Sävellykset ovat yhtä aikaa söpöjä ja raivokkaita. Sanoituksissa on sekaisin pelleilyä ja vakavaa sanomaa.

On ilahduttavaa kuulla kokonaisen salillisen laulavan, ettei nainen ole tehty kenenkään kylkiluusta. Tai ettei Jeesus ole tulossa.

Tajunnanräjäyttävää on myöskin nähdä, kuinka alkuvoimaisen Rusketusraidat-kappaleen aikana yleisössä heiluvat tytöt heittävät paidat pois ja näyttävät kaikille rusketusraitansa.

Savo on ihmeellinen paikka.

Lue lisää keikasta lauantain Savon Sanomista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

8.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.