PMMP:n välipäivä vaihtuu akustiseksi keikaksi Savossa

Paula Vesalan ja Mira Luodin PMMP esiintyy ensi viikon torstaina Rautalammilla. Akustinen yllätyskeikka alkaa kello 22.

Ravintola Mortonin keikalle mahtuu 300 fania.

–Oli monen sattuman summa, että saimme PMMP:n tänne. Bändin tyyppien kanssa tuli vain muussa yhteydessä puheeksi, että heillä olisi keikkakalenterissa yksi välipäivä ja me sattuisimme heidän reitilleen, Petri Virta, yksi Mortonin yrittäjistä kertoo.

–Varmasti muitakin ottajia olisi ollut, Virta naurahtaa.

Mortonissa on aiemmin esiintynyt myös kolme muuta artistia, jotka ovat juuri sillä hetkellä olleet Suomen listaykkösiä: Jukka Poika, Petri Nygård sekä Jare & VilleGalle.

–Nyt härdelli on ollut kuitenkin ihan erilaista: tiedusteluja tulee sähköpostitse ja puhelimitse ympäri Suomen, Virta sanoo.

Hän uskoo, että keikan akustisuuden lisäksi sekä artisteja että faneja innostaa se, että intiimi klubikeikka on tunnelmaltaan varsin toisenlainen kuin suuri festarispektaakkeli.

12 euron hintaisia lippuja ei saa netistä, vaan vain paikan päältä Mortonista tai Suonenjoelta sisustuspuoti Romanticosta. Lipunmyynti alkaa molemmissa ylihuomenna perjantaina kello 12. Lippuja ei voi varata etukäteen.

–Halusimme antaa lähialueiden ihmisille etua, sillä tällä seudulla järjestetään vähemmän isoja keikkoja.

Mortonin lavalle nousee torstaina ensin lämppäri, kello 21 alkaen. Kuka tai ketkä – sitä tietoa ei vielä heru. Sen verran Virta kuitenkin paljastaa, että kyseessä on savolaisesiintyjä.

Tulevana viikonloppuna PMMP nähdään Ruisrockissa Turussa. Rautalammilta bändi suuntaa Ouluun ja sieltä lauantaiksi Ilosaarirockiin Joensuuhun. Ensi viikolla PMMP esiintyy Rautalammin lisäksi akustisesti myös Tampereen Stockmannilla.

Naisduon kuudes studioalbumi Rakkaudesta julkaistiin vajaa kuukausi sitten.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

4.6.2020 Sutkaus

3.6.2020 Sutkaus

2.6.2020 Sutkaus

1.6.2020 Sutkaus

31.5.2020 Sutkaus

30.5.2020 Sutkaus

30.5.2020 Sutkaus

Sutkaus 8.5.2020

29.5.2020 Sutkaus

4.6.2020 Fingerpori

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.