Pelkokerroin-kiertueella maiskuteltiin matoja

Pelkokerroin-kiertueen viehättävien promoottorien Leinan ja Netan tiskille on jonoa Giggling Marlinissa lauantaina iltakymmenen aikaan. Naiset eivät jaa tällä kertaa urheilujuomamaistiaisia tai kaupittele uutta vodkadrinkkiä. Kaupan on jotain paljon suurempaa - ne kuuluisat viisitoista minuuttia julkisuudessa.

Menolippujen lunastamiseksi Pelkokerroin-jatkokarsintaan Helsinkiin ja ohjelman kuvauksiin Argentiinan on vain ensin tehtävänä ihan pikkujuttuja.

- Ohjelmassa on esimerkiksi kalaliemestä, anjoviksesta ja sinihomejuustosta valmistetun pirtelön juomista, alushoususillaan telineestä roikkumista ja omenoiden onkimista suulla matojen seasta, promoottori Leina kertoo tottuneesti.

Jos noissa tehtävissä ei vielä ollut tarpeeksi, sokerina pohjalla suorittavien tehtävien sarjassa on oikeiden siansilmien maiskuttelua. Ja laatta on lentänyt.

- Joskus enemmän, ja joskus vähemmän. Eilen ei tullut yhtään oksennusta, Netta summaa.

Ahtaat paikat pelottavat
sian silmiä enemmän

Siilinjärveläiset Nicolas Cafaro ja Toni Ihailainen tunnustavat pelkäämättömästi, että juuri julkisuus on se, mikä on tuonut nuoret herrat kuopiolaisravintolaan kokeilemaan onneaan.

- Kyse on myös rajojen kokeilemisesta. Hyvällä tuurilla voisi päästä vaikka julkisuuteen, Cafaro nauraa.

Ihalainen on samoilla linjoilla, ja ottaa ystävänsä lailla illan haasteet tosissaan. Ihalainen arvelee vahvuuksikseen hyvän fysiikan ja autolla ajotaidot.

- Niitä tarvitsisi varmaan siellä Argentiinassakin, jos sinne pääsisi.

Cafaro kehuskelee työskennelleensä nosturin nokassa, joten korkeissa paikoissa keikkuminen ei ole mitenkään uutta. Jos herrojen täytyisi jotain erityisen kammottavaa miettiä, niin pelkokerroin voisi tulla vastaan ahtaissa paikoissa.

- Niissä ei oikein viihdy, siilinjärveläiset tunnustavat liki yhteen ääneen.

Sian silmiä varten pojat ovat sen sijaan säästelleet vatsaa ja olleet kuivin suin koko illan.

- Nehän on herkkua! Cafaro innostuu.

Mutta promoottorityttöjen tarkka silmä ja ankara käsi tekevät siilinjärveläiskaksikolle epäsuotuisan valinnan. Temppujen tekoon on tulossa niin paljon savolaisia hurjapäitä, että karsinta on armoton. Viidestäkymmenestä ilmoittautuneesta otetaan lavalle vain yhdeksän naista ja kymmenen miestä.

Kalapirtelöä kitaan
ja yrjöt tuoppiin

Heikkovatsaisimmat karsiutuvat jo ensisekunneilla. Miesten sarjassa pilaantuneelle kalalle löyhkäävä drinkki uppoaa vatsaan sujuvasti, ja pojat ovat nauttineet iltapalansa alle viidessä sekunnissa. Joillekin tuopillinen kurkkuun kumottavaa mönjää on sittenkin liikaa. Naisten sarjassa yökitään nenänpää valkoisena.

- Jos oksennatte, niin oksennatte siihen tuoppiin, ette lattialle, uhoaa ohjelman juontaja Aleksi Valavuori.

Ja mitä sitä ihminen ei tekisi nolatakseen itseään ja saadakseen ne kallisarvoiset sekunnit julkisuudessa.

Julkisen oksentamisen jälkeen alushoususillaan täpötäydessä baarissa heiluminen onkin sitten jo ihan pikku juttu.

Kun viimeinenkin pisara pyöritystä ja epäilyttäviä herkkuja on nautittu, jatkoomenijät ovat tiedossa.

Kuopiossa korkeimman pelkokertoimen omasivat Janne Miettinen, Kristian Kankare, Eija Raiskio ja Jaana Boukhris. Nelikkoa odottaa matka Helsinkiin jatkokarsintoihin marraskuussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

Lupaavia löytöjä koronalääkkeeksi: "Olemme tunnistaneet muutamia lupaavia pareja"

8.8.2020 Sutkaus

7.8.2020 Sutkaus

6.8.2020 Sutkaus

5.8.2020 Sutkaus

4.8.2020 Sutkaus

3.8.2020 Sutkaus

2.8.2020 Sutkaus

1.8.2020 Sutkaus

31.7.2020 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.