Pirinen ja Seppälä ottivat tatuoinnit muistoksi

Mikko Pirisen ja Janne Seppälän vedonlyönnin pituushyppytulokset tatuoitiin kaverusten käsivarsiin etukäteen sovitun mukaisesti.

Pirisen tatuoinnissa Tintti-sarjakuvista tuttu kapteeni Haddock kiroaa 270 sentin tulosta, jolla pituushyppyhaaste hävittiin.

Seppälän tatuoinnissa sen sijaan leuhkitaan Varkauden koulukisoissa saadulla 310 sentin loikalla, jota Pirinen ei kyennyt parantamaan, vaikka yritystä ja uhoa riitti. Ankkuri puolestaan viittaa Varkauden vaakunaan.

Pirinen ja Seppälä toteavat, että tuhansia ihmisiä Väinölänniemelle houkutellut ja valtakunnanuutisiin noussut pituushyppyhaaste jää ainutkertaiseksi tapahtumaksi. Joka vuonna toistuvaksi tapahtumaksi sitä ei siis ole tarkoitus vesittää.

–Olen kyllä miettinyt jatkokuvioita, mutta mitään en siitä kerro, Seppälä toteaa arvoituksellisesti.

Kouluaikoinaan hän kertoo olleensa pituushypyn lisäksi lahjakas myös uinnissa ja ansainneensa myös uimamaisterin arvoniemen. Seuraavaa haastetta silti tuskin käydään uinnin saralla.

–Mikko ei lähde siinä haastamaan, kun se ei osaa uida, Seppälä kuittailee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

15.10.2019 Sutkaus

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.