Potterin taikamaailma saapuu päätökseensä

Harry Potter -elokuvat ovat saavuttaneet huiman suosion kaikkialla maailmassa. Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Harry Potter ja kuoleman varjelukset osa 2 saa ensi-iltansa Suomen elokuvateattereissa.

Kahdentoista vuoden aikana nuoret näyttelijät ovat kasvaneet pois Harry Potter elokuvien maailmoista. Tylypahka on jo kauaksi jäänyttä elämää, ja näyttelijöillä on edessään uudet haasteet.

Harry Pottereiden ohjaaja Chris Columbus kertoi että Harry Potter elokuvien päätähti Daniel Radcliffen löytyi rooliin helposti.

- Kun Radcliffe käveli huoneeseen, me kaikki tiesimme että olimme löytäneet Harryn, Columbus kertoi Cineman haastattelussa.

Radcliffen mukaan näytteleminen on ollut sanoinkuvaamattoman hieno kokemus. Hän haluaa jatkaa näyttelemistä, koska sillä tavoin pystyy kokeilemaan rajojansa.

Sopii Roniksi

Useimmat tietävät Rupert Grintin paremmin Harry Potter elokuvien Ron Weasleynä. Grint haki Ronin roolia ja onnekseen tuli valituksi yli 10 000:nnen ehdokkaan seasta. Grint on näytellyt Pottereiden lisäksi muissakin elokuvarooleissa.

- Harry Pottereiden lukeminen alkoi jo pienenä. Äitini sanoi, että jos Harry Potterista tulee joskus elokuva, niin sopisin hyvin Roniksi, Grint kertoo Guardian lehdessä.

Myös Grint aikoo jatkaa näyttelijän uraansa.

Kirjoittajat ovat Savon Sanoman kesäharjoittelijoita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

Sosiaalisessa mediassa leviävä haaste sai myös Itä-Suomen poliisin mukaan: tältä näyttäisi poliisikoiran Tinder-kuva

25.1.2020 Sutkaus

Kuopion viinijuhlat venyvät yhdellä päivällä – ranskalaisen viinikultturin helmiä luvassa

24.1.2020 Sutkaus

Usain Bolt ja Kasi Bennett saavat lapsen – julkaisivat uutisen sosiaalisessa mediassa

23.1.2020 Sutkaus

22.1.2020 Sutkaus

21.1.2020 Sutkaus

20.1.2020 Sutkaus

19.1.2020 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.