Prodigy tanssitti Ruisrockin käyntiin

Kun Ruisrockin avauspäivän päättänyt The Prodigy esiintyi edellisen kerran suomalaisella rockfestivaalilla vuonna 1997, yhtye oli kovassa nousukiidossa. Nyt yhtyeen suosio on koko lailla sama, mutta pahasti hiipumaan päin.

Sitä oli kuitenkin vaikea huomata eilen, kun yhtye tanssitti hurmoksellista yleisöä suurimpien hittiensä varaan rakennetulla setillään.

Päivän parhaasta esityksestä vastasi kuitenkin yhdysvaltalainen The National. The Nationalin kanssa soitti lähes koko keikan ajan viulisti Pekka Kuusisto, joka kyllä näkyi, mutta ei juuri kuulunut.

Etukäteen eilisen mielenkiintoisimpia yhtyeitä oli yhdysvaltalainen Primus, joka ei lopulta vakuuttanut. Yhtyeen nokkamies Les Claypool on kiistatta yksi maailman parhaista basisteista, mutta valitettavasti hän ei ole biisintekijänä samaa tasoa.

Yleisvaisun perjantain positiivisiin yllätyksiin kuului tanskalais-yhdysvaltalainen Nekromantix, joka soitti punkahtavaa psykobillyään hyvällä intensiteetillä.

Sen sijaan brittiläisen Hurtsin syntikkapop kuulosti pelkästään muoviselta ja kertakäyttöiseltä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

23.10.2019 Sutkaus

22.10.2019 Sutkaus

Suomalaisen Jonin eroottiset piirustukset naisista pääsivät Lontoon huippunäyttelyyn

21.10.2019 Sutkaus

Iisalmen ihme Miska Kajanus, kerro ihmeessä, mihin ihminen tarvitsee kauhuleffoja?

20.10.2019 Sutkaus

19.10.2019 Sutkaus

Karita Tykkä uudessa kirjassaan: ambulanssi kiidätti 140 km/h Mannerheimintietä pitkin sairaalaan – oli 3 päivää tajuttomana

29.8.2019 Sutkaus

18.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.