Robin-fanit uhmasivat myrskyä Oulussa

Teinitähti Robinin fanit eli Robinerit uhmasivat myrskyä Oulussa tänään. Sadat nuoret jonottivat synkistä sääennusteista piittaamatta ulkona idolinsa konserttiin, joka alkoi Club Teatrialla kolmelta iltapäivällä. Osa oli tullut paikalle jo yöllä.

- Minulla oli tosi monet housut päällekkäin, paitoja, toppatakki, makuupussi ja vilttejä. Ei se niin paha ollut. Tuntuu, että kesäkuun keikalla oli paljon kylmempi, 16-vuotias Niina Kyösti kertoi juuri ennen konsertin alkua.

Oululainen Kyösti jonotti konsertin eturivin paikoille yökolmesta lähtien. Hän kertoo ennen kotoa lähtöään aprikoineensa, miten hän tarkenee taivasalla.

- Kun heräsin, ajattelin, että mitähän tästä tulee. Club Teatria on kuitenkin aika suojainen paikka. Kun lähdin käymään välillä Mäkkärissä, ulkopuolella tuuli paljon enemmän.

Myös muut jonottajat näyttivät varautuneen kylmään odotteluun hyvin. Monella oli esimerkiksi viltti hartioilla.

Uusimmat

Viihde

22.5.2019 Toivanen

22.5.2019 Sutkaus

Savon tiistai on kaunis: Jo toinen kuopiolainen missifinaalissa –  tällä kertaa luomukisa

Savon Sanomien oma neito Sonja Länsivuori kisaa Suomen kauneimman kruunusta: Miss Suomi -semifinaaliin!

21.5.2019 Sutkaus

21.5.2019 Toivanen

20.5.2019 Sutkaus

Häirikkö yllätti Arnold Schwarzeneggerin, teki hyppypotkun pahaa-aavistamatta selkään: "En tajunnut sitä potkuksi ennen kuin näin videon"

19.5.2019 Sutkaus

18.5.2019 Toivanen

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.