Ruotsin kuningas järjesti villejä seksijuhlia

Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa ystävineen on nauttinut vuosikymmenien ajan kosteista yksityisjuhlista, kertoo tänään torstaina Ruotsissa julkaistava paljastuskirja.

Kirjan mukaan 1970-luvulta järjestetyissä juhlissa on nähty strippareita, harrastettu seksiä ja käytetty huumeita. Osa juhlissa esiintyneistä naisista oli nuoria ja seksiteollisuuden hyväksikäyttämiä, osa päämäärätietoisia ja kokeneita ammattilaisia. Mukana oli myös tavallisia ruotsalaistyttöjä.

Kirjan on kirjoittanut kuninkaan ystäväpiiriin kuuuluva Christer Gustafsson. Juhlia ovat kuvailleet sekä niihin osallistuneet että niitä läheltä seuranneet joko nimellään tai nimimerkillä.

Tukholmalaisen yksityisklubin omistaja Mille Markovic kertoo toimittaneensa kuninkaalliselle seurueelle ainakin kuusi naista.

- Seksiä harrastettiin solariumissa ja porealtaassa eikä myöskään kokaiinin tai amfetamiinin käyttö ollut harvinaista, hän kuvailee.

- Kuningas vaikutti itse asiassa varsin ikävältä ja mitäänsanomattomalta, mutta saadessaan alkoholia hän muuttui täysin, kertoo seurueessa 1980-luvulla juhlinut nainen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Asiantuntijat lyttäsivät tiedotustilaisuuden

Tiedotustilaisuudessa esiintyi niukkasanainen kuningas

Uusimmat

Viihde

Yle: Suosittu Temptation Island Suomi -sarja kuvataan heinäkuussa Thaimaan sijasta Kainuussa

6.7.2020 Sutkaus

5.7.2020 Sutkaus

4.7.2020 Sutkaus

3.7.2020 Sutkaus

2.7.2020 Sutkaus

1.7.2020 Sutkaus

30.6.2020 Sutkaus

29.6.2020 Sutkaus

28.6.2020 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.