Ruotsin kuningas järjesti villejä seksijuhlia

Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa ystävineen on nauttinut vuosikymmenien ajan kosteista yksityisjuhlista, kertoo tänään torstaina Ruotsissa julkaistava paljastuskirja.

Kirjan mukaan 1970-luvulta järjestetyissä juhlissa on nähty strippareita, harrastettu seksiä ja käytetty huumeita. Osa juhlissa esiintyneistä naisista oli nuoria ja seksiteollisuuden hyväksikäyttämiä, osa päämäärätietoisia ja kokeneita ammattilaisia. Mukana oli myös tavallisia ruotsalaistyttöjä.

Kirjan on kirjoittanut kuninkaan ystäväpiiriin kuuuluva Christer Gustafsson. Juhlia ovat kuvailleet sekä niihin osallistuneet että niitä läheltä seuranneet joko nimellään tai nimimerkillä.

Tukholmalaisen yksityisklubin omistaja Mille Markovic kertoo toimittaneensa kuninkaalliselle seurueelle ainakin kuusi naista.

- Seksiä harrastettiin solariumissa ja porealtaassa eikä myöskään kokaiinin tai amfetamiinin käyttö ollut harvinaista, hän kuvailee.

- Kuningas vaikutti itse asiassa varsin ikävältä ja mitäänsanomattomalta, mutta saadessaan alkoholia hän muuttui täysin, kertoo seurueessa 1980-luvulla juhlinut nainen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Asiantuntijat lyttäsivät tiedotustilaisuuden

Tiedotustilaisuudessa esiintyi niukkasanainen kuningas

Uusimmat

Viihde

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

8.10.2019 Sutkaus

Jenni Vartiaiselle vauva – "Hän on täällä terveenä ja täydellisenä"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.