Sakari Kuosmanen joutuu piinapenkkiin

Sakari Kuosmanen saa kuulla kunniansa lauantaina, kun hän pääsee Helsingissä alkavan Apollo Roast -sarjan ensimmäiseksi grillattavaksi.

Roast-illoissa huumori menee henkilökohtaisuuksiin. Tapahtuman luonteesta saa hyvän käsityksen Suomen Komiikkateollisuuden tiedotteesta, missä Kuosmasta luonnehditaan muun muassa näin: "Sakari tunnetaan parhaiten elokuvarooleista joissa ei tarvitse puhua, biiseistä joissa ei ole rytmitajulla niin väliä, sekä lätkän MM-kultajuhlien vähiten humalaisena esilaulajana. Kuosmasen ura on ollut valitettavan pitkä ja monisäröinen".

Kuosmanen on kuitenkin lähdössä innolla mukaan.

–Sehän (haukkuminen) on kaikista hauskinta. Olen käynyt Sleepy Sleepersin kettuiluyliopiston, ja on jopa sellainen vaara, että muutkin saavat siellä vähän kyytiä. Roastissa on hauskinta se, että ensin sinua roastataan ja sen jälkeen pääset kuittaamaan kaikki nämä ilkeilyt, Kuosmanen sanoo.

Kuosmanen ei myönnä pelkääväänsä, mitä kaikkea illan aikana nousee esiin. Hän epäilee saavansa kuulla ainakin Finlandia-hymnistä, jäykistä näyttelijäsuorituksistaan ja savolaisesta kieroudesta.

–Jos ei Sleepy Sleepersissä ja Leningrad Cowboysissa – tai yleensäkin bänditouhuissa ja näyttelemisessä – osaa nauraa itselleen, niin eihän siellä voi olla. Jos ei kestä kuunnella herjaa itsestään, niin sitten voi pysyä kotona.

Kuosmasen roastaajina nähdään Heikki Silvennoinen, Amin Asikainen, Tauski Peltonen, Jorma Piisinen, JP Kangas ja Antto Terras. Kuosmanen aloittaa grillauksen jo etukäteen.

–Kummelin Silvennoinen on ilmeisesti tulossa, mutta siitä ei koskaan tiedä, tuleeko se. Se on täysin epäluotettava tyyppi.

Apollo Roast -sarja alkaa lauantaina 25. tammikuuta Apollo-teatterissa Helsingissä. Roast-iltoja järjestetään kerran kuukaudessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

10.8.2020 Sutkaus

9.8.2020 Sutkaus

Lupaavia löytöjä koronalääkkeeksi: "Olemme tunnistaneet muutamia lupaavia pareja"

8.8.2020 Sutkaus

7.8.2020 Sutkaus

6.8.2020 Sutkaus

5.8.2020 Sutkaus

4.8.2020 Sutkaus

3.8.2020 Sutkaus

2.8.2020 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.