Sarah Palin sukua prinsessa Dianalle ja Rooseveltille

Yhdysvaltain republikaanien varapresidenttiehdokas Sarah Palin on etäistä sukua prinsessa Dianalle ja presidentti Franklin Rooseveltille. Asian saivat selville sukututkimuksen asiantuntijat.

Alaskan kuvernöörin Palinin ja edesmenneen brittiprinsessa Dianan sukulaisuus juontaa kymmenen sukupolven taa.

Aivan tuore ei ole sukuyhteys myöskään Yhdysvaltain sotavuosien presidenttiin Rooseveltiin. Palinin ja presidentin yhteinen kantaisä oli John Lothrop, joka syntyi Britanniassa vuonna 1584.

USA:n demokraattien presidenttiehdokas Barack Obama voi hänkin nimetä tunnettuja sukulaisia. Obama on etäistä sukua näyttelijä Brad Pittille. Obama tuskin käyttää vaalivalttina sitä, että myös nykyinen varapresidentti Dick Cheney on hänen kaukainen sukulaismiehensä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

Seiska: Salkkareiden kestotähti antaa häiden odottaa vielä 40 vuoden avoliiton jälkeen – kaipaa erityisesti yhtä sarjan hahmoa

17.10.2019 Sutkaus

16.10.2019 Sutkaus

15.10.2019 Sutkaus

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.