Savon Neidon kruunu varkautelaiselle kaunottarelle

Varkautelainen parturi-kampaaja, Viivi Bäck, 21, painoi Savon Neidon 2012 -kruunun kutreilleen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Pieksämäellä.

Kyseessä on ensimmäinen kerta Savon Neidon 20-vuotisessa kilpailuhistoriassa, kun varkautelainen tyttö voitti.

–Voitto oli iloinen yllätys. Kruunua tavoitteli monta kaunista tyttöä. Olin kisassa mukana toista kertaa. Asenne osui ehkä tällä kertaa oikeaan. Olin niin paljon oma itseni kuin mahdollista, kertoo aamiaispöydästä hotelli Savon Solmusta tavoitettu, uusi Savon Neito.

Tuore Miss Pieksämäki on 20-vuotias Anette Mankolanaho Naantalista.

Keskisavolaiset kaunottaret jyräsivät vahvasti kilpailussa. Molemmat Savon Neidon perintöprinsessat ovat pieksämäkeläisiä. Ensimmäinen perintöprinsessa on 18-vuotias Riina Engström ja toinen 17-vuotias Nina Pakarinen.

Myös Lehdistön ihannetytön titteli tuli kotiin, 18-vuotiaalle pieksämäkeläiselle, Laura Häkkiselle.

Savon Neito ja Miss Pieksämäki -kilpailussa oli mukana kymmenen tyttöä. Eniten tuomarien yhteisääniä saanut tyttö on Savon Neito ja toiseksi eniten ääniä kerännyt Miss Pieksämäki.

Miss Pieksämäki valittiin nyt jo 23. kerran. Kilpailun järjestää ja tyttöjä valmentaa pieksämäkeläinen parturi-kampaaja, Sirkka Seppänen.

Lue Savon Neidosta lisää maanantain lehdestä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

15.10.2019 Sutkaus

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.