Seiska: Huutokauppakeisarista rikosilmoitus - "Aki itse täräytti minua nyrkillä"

Aki Palsanmäen seurueen Espanjassa käymä baaritappelu ei mennyt tuoreen Seiska-lehden haastatteleman tappelun osallisen Ari Anderssonin mukaan niin kuin huutokauppakeisari Ilta-Sanomissa viime viikolla väitti.

Palsamäki kertoi ottaneensa kahakassa miestä päästä kiinni, puristaneensa ja työntäneensä pois tilanteesta. Lopulta ravintolan omistaja puuttui tilanteeseen ja heitti miehen pihalle.

– Ihan huuhaata. Ei siinä pitänyt mikään paikkaansa. Aki ei ollut se, joka piti minua kiinni, vaan hänen kaverinsa. Aki itse täräytti minua nyrkillä, Andersson kertoo Seiskalle.

Seiskan mukaan Andersson joutui nujakan seurauksena sairaalan kovien kipujen vuoksi. Hän kertoo lehdelle tehneensä rikosilmoituksen Palsanmäestä sekä Suomen että Espanjan poliiseille.

– Jätin lapun, koska olen vieläkin todella kipeä, hän kertoo.

Palsanmäki ei kommentoinut Anderssonin väitettä Seiskalle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

IS: Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki ja Heli-vaimo baarikahakassa Espanjassa

Uusimmat

Viihde

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

8.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.