"Silloin harmitti niin paljon kuin ihmistä vaan voi"

Festivaalien liikuteltavat vessat, bajamajat, ovat tulleet monille artisteille ja yleisön edustajille liiankin tutuiksi vuosien mittaan. Tässä muutamia muistoja mielenkiintoisten tuoksujen maailmasta.

Jaska Raatikainen, Children Of Bodom:

- Kerran sain viimeisillä rahoillani ostettua olutkolpakon. Menin bajamajaan ja sinne reikäänhän se tuoppi tietenkin tipahti. Silloin harmitti niin paljon kuin ihmistä voi harmittaa.

Tommy Lindgren, Don Johnson Big Band:

- Olimme pari vuotta sitten Hämeenlinnan Wanajafestivalilla. Noin neljä minuuttia ennen esiintymistämme iski pakottava tarve käydä bajamajassa. Yö soitti juuri ennen meitä toisella lavalla ja kuuntelin Rakkaus on lumivalkoinen -kappaletta ja istuin bajamajan aromeiden keskellä. Silloin oli hyvin eriskummallinen fiilis.

Marja Kiiskelä, Stella:

- Ystäväni kännykkä katosi festivaalihumussa. Etsimme sitä ja soittelimme puhelimeen useita kertoja. Eräs bajamaja välähteli lupaavasti ja siellähän se puhelin oli pöntössä. Ja sinne se kyllä jäikin.

Maija Vilkkumaa:

- Joskus olen ollut sellaisilla festareilla, joissa ei ole ollut edes bajamajoja. On vähän huono fiilis kyykkiä jossakin puskassa ja miettiä, että näkyyköhän paljas pylly yleisön puolellekin. Ja sitten pitäisi leikkiä kovaa rocktähteä!

Kaarle Viikate, Viikate:

- Eihän bajamajoissa mitään ongelmaa ole. Kunhan vain muistaa, ettei niitä voi vetää ja kumartumisen kanssakin on vähän niin ja näin. Kännykkä tipahtaa etutaskusta turhankin helposti.

Knipi, Egotrippi:

- Provinssirockissa sattui olemaan paljon hevibändejä. Istuin kuumassa ja hyttysiä pursuavassa bajamajassa ja joka puolelta tuuttasi aivan hirvittävää meteliä. Bajamaja vain heilui. Silloin tuntui, että onko tämä touhu oikeasti kaiken vaivan arvoista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

23.10.2019 Sutkaus

22.10.2019 Sutkaus

Suomalaisen Jonin eroottiset piirustukset naisista pääsivät Lontoon huippunäyttelyyn

21.10.2019 Sutkaus

Iisalmen ihme Miska Kajanus, kerro ihmeessä, mihin ihminen tarvitsee kauhuleffoja?

20.10.2019 Sutkaus

19.10.2019 Sutkaus

Karita Tykkä uudessa kirjassaan: ambulanssi kiidätti 140 km/h Mannerheimintietä pitkin sairaalaan – oli 3 päivää tajuttomana

29.8.2019 Sutkaus

18.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.