Singaporen miljonääri löysi poikansa

Entistä vaimoaan ja poikaansa ilmoittelukampanjalla etsivä singaporelainen miljonääri on todennäköisesti löytänyt poikansa.

Yak Eng Wain raskaana ollut vaimo muutti 1970-luvussa alussa Singaporesta vanhempiensa luo Malesiaan. Sen jälkeen ei pahemmin yhteyksiä pidelty.

- Minä löysin hänet! Minä löysin hänet! Yak riemuitsi puhuttuaan puhelimessa ilmeisesti oman poikansa kanssa.

37-vuotias mies oli puhelun aikana pystynyt kertomaan niin paljon sukuun liittyviä yksityiskohtia ja nimiä, että Yak vakuuttui. Mies oli vastannut Yakin kysymyksiin myös hetkeäkään epäröimättä.

Tietojen testaaminen on tarpeen, sillä miljonäärin vaimoksi tai pojaksi on ilmoittautunut useita henkilöitä.

Nyt Yak toivoo poikansa avulla pääsevänsä myös ex-vaimonsa jäljille. Sen jälkeen he kaikki kolme voisivat järjestää riemukkaan tapaamisen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

8.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.