Sulhasta etsivä maajussi raivostuttaa ja riemastuttaa kansaa

Nettikirjoittelijat pistivät keskustelupalstat kiehumaan, kun MTV3-kanava ilmoitti tiistaina, että Maajussille morsian -sarjassa on tällä kaudella mukana pielavetinen Janne Pietikäinen, joka etsii itselleen morsiamen sijaan sulhasta.

Suurin osa keskustelupalstojen viesteistä on homovastaisten nettisurffaajien kirjoittamia. Kommentoijat moittivat MTV3:a moraalittomasta toiminnasta ja esittävät, että ohjelma pitäisi esittää myöhään yöllä homon mukana olemisen takia.

Mukana on kuitenkin myös rohkeaa maanviljelijää kannustavia viestejä.

- Vihdoinkin joku maajussi uskaltaa hakea sulhoa itselleen. Tätä olenkin jo odottanut kaikki nämä kaudet , jolloin sarja on tullut töllöstä ulos. Tsemppiä maajussille, joka uskaltaa olla pienessä yhteisössä reilusti oma itsensä, Nimimerkki hoitsukundi kirjoittaa Suomi24.fi-sivustolla.

Heartkiller ihmettelee samalla sivustolla, miksi asia kuumentaa tunteita niin paljon nettikeskustelussa.

- Mitä sitten, jos siellä joku jussi hakee miestä itselleen. En älyä, miten se niin paljon ihmisiä liikuttaa, ei se keltään katsojalta ole pois. Mut kiehukaa ihan rauhassa jos se helpottaa.

- Mielenkiintoinen ohjelma edessä. On mistä valita. Homo sopii porukkaan ihan hyvin, botuliina päättää.

Facebookissa Jannen ystävien ylläpitämällä sivulle on liittynyt parissa päivässä satoja ihmisiä. Nyt sivulla on yli 600 fania.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

Lupaavia löytöjä koronalääkkeeksi: "Olemme tunnistaneet muutamia lupaavia pareja"

8.8.2020 Sutkaus

7.8.2020 Sutkaus

6.8.2020 Sutkaus

5.8.2020 Sutkaus

4.8.2020 Sutkaus

3.8.2020 Sutkaus

2.8.2020 Sutkaus

1.8.2020 Sutkaus

31.7.2020 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.