Suomalaisten suosikkisaippua saa vahvistusta Hollywoodista: "Hullutteleva ja ahkera yksinhuoltaja, jolla on menneisyys ja isoja salaisuuksia lipsautettavaksi"

Suomalaisten pitkäaikainen suosikkisaippusarja Kauniit ja rohkeat saa kovan luokan näyttelijävahvistuksen, kertoo USA Today -lehti. Lehden mukaan näyttelijäkaartiin liittyy Hollywood-näyttelijä Denise Richards (48), joka on ollut mukana muun muassa elokuvissa Starship Troopers – universumin sotilaat, Villit kuviot ja James Bond -seikkailussa Kun maailma ei riitä.

Kauniissa ja rohkeissa Richards esittää Shaunaa, joka on Las Vegasista kotoisin oleva hullutteleva ja ahkera yksinhuoltaja, jolla on menneisyys ja isoja salaisuuksia lipsauteltavaksi.

– Ajattelin, että tämä rooli olisi hauska, haastava ja erilainen, Richards kertoo lehdelle.

Richards myöntää, että päivittäisen saippuaoopperan tekeminen televisioon on oma nopeatahtinen taiteenlajinsa.

– Produktio on hyvin öljytty koneisto, ja siinä tehdään kuvataan kaksi episodia päivässä. Näyttelijöille on sivukaupalla dialogia, joten ei auta kuin osata osuutensa ja olla valmiina.

Denise Richards muistetaan myös yksityiselämästään. Hän oli naimisissa näyttelijä Charlie Sheenin kanssa vuodesta 2002 vuoteen 2007. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, mutta liitto päätty, kun Richards haki avioeroa ja samalla lähestymiskieltoa, koska sanoi Sheenin uhanneen hänen henkeään. Pian tämän jälkeen Richards seurusteli hetken aikaa Bon Jovi -yhtyeessä tuolloin soittaneen kitaristi Richie Samboran kanssa.

Richardsin osallistumisesta Kauniisiin ja rohkeisiin kertoi Suomessa ensimmäisenä MTV.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

22.9.2019 Sutkaus

21.9.2019 Sutkaus

Taas on kaloilla kokoa – uistimeen tarttui 1,5-kiloinen kuhakörmy, katso kuvat eri saaliista!

20.9.2019 Sutkaus

Seiska: Jäyhä savolainen toimitusjohtaja on mysteerimies myös vaimolleen

19.9.2019 Sutkaus

18.9.2019 Sutkaus

Juhani, 29, huomasi, että ihminen luo itse rajoitteensa – nyt mies lähtee kiertämään maailman ympäri ilman lentokonetta

17.9.2019 Sutkaus

16.9.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.