Suomalaisten suosikkisaippua saa vahvistusta Hollywoodista: "Hullutteleva ja ahkera yksinhuoltaja, jolla on menneisyys ja isoja salaisuuksia lipsautettavaksi"

Suomalaisten pitkäaikainen suosikkisaippusarja Kauniit ja rohkeat saa kovan luokan näyttelijävahvistuksen, kertoo USA Today -lehti. Lehden mukaan näyttelijäkaartiin liittyy Hollywood-näyttelijä Denise Richards (48), joka on ollut mukana muun muassa elokuvissa Starship Troopers – universumin sotilaat, Villit kuviot ja James Bond -seikkailussa Kun maailma ei riitä.

Kauniissa ja rohkeissa Richards esittää Shaunaa, joka on Las Vegasista kotoisin oleva hullutteleva ja ahkera yksinhuoltaja, jolla on menneisyys ja isoja salaisuuksia lipsauteltavaksi.

– Ajattelin, että tämä rooli olisi hauska, haastava ja erilainen, Richards kertoo lehdelle.

Richards myöntää, että päivittäisen saippuaoopperan tekeminen televisioon on oma nopeatahtinen taiteenlajinsa.

– Produktio on hyvin öljytty koneisto, ja siinä tehdään kuvataan kaksi episodia päivässä. Näyttelijöille on sivukaupalla dialogia, joten ei auta kuin osata osuutensa ja olla valmiina.

Denise Richards muistetaan myös yksityiselämästään. Hän oli naimisissa näyttelijä Charlie Sheenin kanssa vuodesta 2002 vuoteen 2007. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, mutta liitto päätty, kun Richards haki avioeroa ja samalla lähestymiskieltoa, koska sanoi Sheenin uhanneen hänen henkeään. Pian tämän jälkeen Richards seurusteli hetken aikaa Bon Jovi -yhtyeessä tuolloin soittaneen kitaristi Richie Samboran kanssa.

Richardsin osallistumisesta Kauniisiin ja rohkeisiin kertoi Suomessa ensimmäisenä MTV.

Uusimmat

Viihde

20.04.2019 Toivanen

20.04.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uusi podcast: Kuuntele, kun kuplivan vallaton Porokka & Poutiainen vie nettikirppisten hulluun maailmaan

Tiedätkö pääsiäismunien historiasta? – Testaa tietosi visassa

19.04.2019 Sutkaus

19.04.2019 Toivanen

18.04.2019 Sutkaus

Olli Herman Ilta-Sanomissa: "Kun Savon sydämessä värjäsi hiuksiaan ja laittoi naamaansa meikkiä, niin kyllä siinä sai tottua homotteluun"

17.04.2019 Toivanen

17.04.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.