Suomen paras tanssipaikka löytyy Kuopiosta – listalla muitakin suosikkiravintoloita Savosta

Kylpylähotelli Rauhalahti on valittu Suomen viihtyisimmäksi tanssipaikaksi Suomiviihde-lehden lukijaäänestyksessä. Rauhalahti on saavuttanut ykkössijan aiemmin jo kahdesti ja jäänyt kolme kertaa kakkoseksi.

– Kyllähän tämä tuntuu ihan mahtavalle. Lämmin kiitos kaikille meitä nyt ja myös aiempina vuosina äänestäneille, Rauhalahden ravintolapäällikkö Juha Tirkkonen sanoo tiedotteessa.

Parhaiden ravintoloiden listalta löytyy muitakin Pohjois-Savossa tuttuja paikkoja. Äänestyksessä kuudennelle sijalle sijoittui niin ikään Kuopiossa sijaitseva Hotelli Isovalkeinen ja kymppisijalle pääsi Pieksämäellä sijaitseva Paalupaikka.

Tiedotteen mukaan ääniä annettiin hieman yli toista tuhatta. Mukana äänestyksessä oli 41 talvella avoinna olevaa tanssipaikkaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

18.7.2019 Sutkaus

17.7.2019 Sutkaus

Taide palautti taiteilija Kari Niskasen eloon vaikeasta masennuksesta – Hänen käsissä polkupyörästä voi syntyä romurokkari

16.7.2019 Sutkaus

Sutkaus 15.7.2019

14.7.2019 Sutkaus

13.7.2019 Sutkaus

Nyt lyötiin pöytään viime hetken tähtinimi – myös tennisässä Henri Kontinen kiiruhtaa Siilinjärvelle ja Kuopioon

12.7.2019 Sutkaus

11.7.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.