Suosikkinäyttelijältä jättitippi tarjoilijoille: "Kohtelen heitä kuin kuningattaria"

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja Donnie Wahlberg yllätti paikalisen vohveliravintolan työntekijät perinpohjaisesti keskiviikkona jättämällä heille muhkean tipin.

Wahlberg söi keskiviikkona Pohjois-Carolinassa sijaitsevassa Waffle House -ravintolassa ja jätti henkilökunnalle avokätisen 2000 dollarin tipin. Itse ateria oli maksanut reilut 80 dollaria.

Wahlberg jakoi itsestään ja ravintolan henkilökunnasta kuvan Facebook-sivuillaan.

– Äitini tarjoili pöytiin ja isäni oli baarimikko -- vuosien ajan! Joten kun kävelin Waffle Houseen ja henkilökunta kohteli minua kuin kuningasta, saatte uskoa, että minä kohtelen heitä kuin kuningattaria! Wahlberg kirjoitti päivitykseensä.

 

 

 

Donnie Wahlberg on New Kids on the Block -yhtyeen laulaja. Hänet tunnetaan muun muassa Carwood Liptonin roolista menestyssarja Taistelutovereissa. Hän on näyttelijä Mark Wahlbergin veli.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

Taide palautti taiteilija Kari Niskasen eloon vaikeasta masennuksesta – Hänen käsissä polkupyörästä voi syntyä romurokkari

16.7.2019 Sutkaus

Sutkaus 15.7.2019

14.7.2019 Sutkaus

13.7.2019 Sutkaus

Nyt lyötiin pöytään viime hetken tähtinimi – myös tennisässä Henri Kontinen kiiruhtaa Siilinjärvelle ja Kuopioon

12.7.2019 Sutkaus

11.7.2019 Sutkaus

Näin jännittävästä taviksesta tuli sirkusammattilainen, vaikka klovnin piti tönäistä hänet väkisin lavalle

10.7.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.