Tässä ovat upeat Savon Neito -finalistit – perinteikäs kilpailu tekee paluun uuden missiemon voimin

Perinteikäs Savon Neito -kauneuskilpailu järjestetään ensi lauantaina kolmen vuoden tauon jälkeen. Pieksämäellä 23 kertaa järjestetyn kilpailun missiemo on vaihtunut, ja mittelöä luotsaa nyt ensimmäistä kertaa Miss Suomi -kisan järjestämisestäkin vastaava Sunneva Kantola. Hän osti kilpailun oikeudet Sirkka Seppäseltä vuonna 2017.

Kilpailu järjestetään tänä vuonna Järvisydämessä Rantasalmella, jonne kuusi finalistia saapuu jo perjantaina. Missiemo Kantolan mukaan Savon Neito -kilpailusta on hyvät mahdollisuudet ponnistaa vaikkapa Miss Suomi -kisaan asti.

Kantolan mukaan voittaja saa Savon Neito -tittelin lisäksi työmahdollisuuksia sekä pääsee missitoimiston listoille. Voittaja saa lisäksi missikoulun koulutuksen, jonka arvo on noin 500 euroa.

Savon Neito -kilpailu alkaa Järvisydämessä lauantai-iltana kello 20, ja kyseessä on yleisölle avoin tapahtuma. Paikalle on tulossa muun muassa missikeisarina tunnettu Eino Makunen.

Savon Neito -finalistit vuosimallia 2019 ovat Anna Pishchenko, 24, Lappeenrannasta, Katharina Viik, 22, Kuopiosta, Emma Peltonen, 21, Jyväskylästä, Salla Sassi, 21, Oulusta, Iida Makkonen, 22, Joensuusta ja Lotta-Liisa Pulkkinen, 28, Lappeenrannasta.

Vaikka kaikki finalistit eivät asu tätä nykyä Savossa, on heillä Sunneva Kantolan mukaan jonkinlainen side Savoon.

– Tai ainakin rakkaus Savoa kohtaan, Kantola naurahtaa.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Savon Neito saa uuden emon

Uusimmat

Viihde

26.6.2019 Sutkaus

25.6.2019 Sutkaus

24.6.2019 Sutkaus

Muusikko Ida Paul: "Siilinjärvi-juureni ovat tärkeä osa musiikintekoa"

Sutkaus

Risto Räppääjän toinen äiti Tiina Nopola paljastaa, miten aikuinen pääsee hyppäämään lasten maailmaan

Kuopiolaisen Silmu Ståhlbergin, 12, tukka värjättiin porkkananpunaiseksi ja keväällä hänet lennätettiin Kuopiosta Helsinkiin harjoittelemaan – Tänä kesänä hän on Risto Räppääjä

19.6.2019 Sutkaus

18.6.2019 Sutkaus

17.6.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.