Seksiä ja viinaa Pohjanmaalta - Tässäkö rankempi haastaja Juoppohullun päiväkirjalle?

Teuvalainen kirjailija Henry Aho (s. 1979) on lähtenyt kyntämään kirjallisuuden kivistä peltoa alkoholin ja seksin voimalla.

Kustantaja Nordbooks ei säästele sanoja kuvaillessaan Ahon uutuusteosta, joka on saanut nimekseen Karvat pesuvadissa.

"Ahon huumori kumpuaa pohjalaisen miesluonteen erityisyydestä, mitä kuvastaa fiksautuminen traktoreihin ja toisaalta eristäytyminen, raivokas kuntoilu ja rankka juopottelu sekä kotiseuturakkaus. Nainen tai tarkemmin sanottuna naisen värkki on kuitenkin perimmäinen liikkeelle paneva voima", kustantajan tiedotteessa selvitetään. Kirjassa luvataan olevan runsaasti ja totisia seksikohtauksia.

Aho on julkaissut toistakymmentä teosta. Karvat pesuvadissa -romaanin henkilöhahmot seikkailevat myös hänen teoksessaan Ruuvit löysällä (Nordbooks 2014). Nordbooks on Kemissä toimiva kustantamo.

Kirjailija Juha Vuorisen Juoppohullun päiväkirjat -sarjassa seurataan Juha Berg -nimisen miehen sekä hänen ystäviensä viinanhuuruista elämää. Juoppohullun päiväkirja päätyi elokuvaksi saakka.

Uusimmat

Viihde

22.5.2019 Toivanen

22.5.2019 Sutkaus

Savon tiistai on kaunis: Jo toinen kuopiolainen missifinaalissa –  tällä kertaa luomukisa

Savon Sanomien oma neito Sonja Länsivuori kisaa Suomen kauneimman kruunusta: Miss Suomi -semifinaaliin!

21.5.2019 Sutkaus

21.5.2019 Toivanen

20.5.2019 Sutkaus

Häirikkö yllätti Arnold Schwarzeneggerin, teki hyppypotkun pahaa-aavistamatta selkään: "En tajunnut sitä potkuksi ennen kuin näin videon"

19.5.2019 Sutkaus

18.5.2019 Toivanen

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.