Seksiä ja viinaa Pohjanmaalta - Tässäkö rankempi haastaja Juoppohullun päiväkirjalle?

Teuvalainen kirjailija Henry Aho (s. 1979) on lähtenyt kyntämään kirjallisuuden kivistä peltoa alkoholin ja seksin voimalla.

Kustantaja Nordbooks ei säästele sanoja kuvaillessaan Ahon uutuusteosta, joka on saanut nimekseen Karvat pesuvadissa.

"Ahon huumori kumpuaa pohjalaisen miesluonteen erityisyydestä, mitä kuvastaa fiksautuminen traktoreihin ja toisaalta eristäytyminen, raivokas kuntoilu ja rankka juopottelu sekä kotiseuturakkaus. Nainen tai tarkemmin sanottuna naisen värkki on kuitenkin perimmäinen liikkeelle paneva voima", kustantajan tiedotteessa selvitetään. Kirjassa luvataan olevan runsaasti ja totisia seksikohtauksia.

Aho on julkaissut toistakymmentä teosta. Karvat pesuvadissa -romaanin henkilöhahmot seikkailevat myös hänen teoksessaan Ruuvit löysällä (Nordbooks 2014). Nordbooks on Kemissä toimiva kustantamo.

Kirjailija Juha Vuorisen Juoppohullun päiväkirjat -sarjassa seurataan Juha Berg -nimisen miehen sekä hänen ystäviensä viinanhuuruista elämää. Juoppohullun päiväkirja päätyi elokuvaksi saakka.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

Seiska: Salkkareiden kestotähti antaa häiden odottaa vielä 40 vuoden avoliiton jälkeen – kaipaa erityisesti yhtä sarjan hahmoa

17.10.2019 Sutkaus

16.10.2019 Sutkaus

15.10.2019 Sutkaus

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.