Tiikeri vaanii Savon pajukossa

Myös savolaismaisemissa kuvattava lastensarja Ermot / Ninös in Action lienee nimensä veroinen - nappulat vauhdissa .

Yhdentoista hengen lapsiryhmä on ehtinyt käydä kuvausten aikana muun muassa Valamossa Heinävedellä ja autolautalla Virossa. Keskiviikkona Mikkelin Visulahden pajukoihin lavastettiin pehmoeläimillä Amazonin viidakko ja lapset kisasivat dinosaurusten keskellä viidakkotaidoissa. Sieltä palattiin Varkauteen kuvaamaan vielä viisi minuuttia Mekaanisen musiikin museossa.

Latinotaustaiset lapset Missourista, Yhdysvalloista, ovat mukana suomalaisen lasten kristillisen tv-sarjan espanjankielisessä versiossa. Sarjaa tehdään Smile of the Child -satelliittikanavalle, joka leviää Etelä- ja Pohjois-Amerikassa noin 142 miljoonaan talouteen.

Missourilaiskoululainen Evi Gonzales on tässä viime päivinä ehtinyt muun muassa ohjata laivaa, käydä hiihtoputkessa, ratsastaa, käydä jeeppisafarilla, tavata arkkimandriitan ja hypätä katapultti-benjiä.

- Keskiviikkoaamun benji-elämys Mikkelin Visulahdessa on ollut parasta, Evi sanoo.

Talvella Puijolle

Tamperelaispastori Martti Falck, Ermot-seikkailukerhon ja maailmanvalloitusta tekevän lastensarjan isä kaavailee, että porukka palaa myöhemmin Savoon kuvaamaan talvijaksoja.

- Silloin mennään ehdottomasti Kehvonsalon selälle harrastamaan talvikalastusta Puijon torni taustalla.

Ermot-sarjaa on tehty jo 140 jaksoa ja sitä on esitetty suomalaisilla kaapelikanavilla. Perhearvoja ja terveitä elämäntapoja kannattavalle sarjalle on löytynyt myös kansainvälistä tilausta. Erä- ja monitoimikerho Ermot on seikkaillut myös Venäjän, Japanin ja Romanian kanavilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

4.8.2020 Sutkaus

3.8.2020 Sutkaus

2.8.2020 Sutkaus

1.8.2020 Sutkaus

31.7.2020 Sutkaus

30.7.2020 Sutkaus

29.7.2020 Sutkaus

28.7.2020 Sutkaus

27.7.2020 Sutkaus

26.7.2020 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.