Tiina Räsänen tekee vauvalomalta paluuta lavoille

Pääsiäisenä poikavauvan saanut, tangokuninkaallinen pari, Tiina Räsänen ja Petri Hervanto esiintyi pitkästä aikaa lauantaina Esasta Pekkaan -tapahtumassa Varkaudessa.

- Tämä on ensimmäinen keikkani äitiysloman jälkeen, Savontien-kotiseutulevyn julkistamistilaisuudessa laulanut Räsänen kertoi.

Varkauteen asettuneet Räsänen ja Hervanto ovat mukana kotiseutulevyllä yhdessä 16 muun varkautelaisen tai varkautelaistaustaisen muusikon ja artistin kanssa.

Uudella cd:llä soi muun muassa ensimmäistä kertaa Esa Pakarisen viimeinen sävellys, Jukka Itkosen sanoittama Laulu Elämälle Eino Happosen laulamana. Myös levyn nimikappale, Savontie on Itkosen sanoittama.

Levyllä kuullaan myös muun muassa Varkauden paras 2011 -laulukilpailun voittajan, Anu Kuosmasen ensiesitys sävellyskisan voittaneesta, Sami Ruutiaisen kappaleesta, Pienet arjen asiat.

Lähes kaikki levyn kappaleet ovat uusia tai ennen nauhoittamattomia. Yksi uutuuksista on paikallisen muusikko-toimittajan, Jari Valannan alusta loppuun tekemä ja esittämä Pursimies ja Cowboy.

Esasta Pekkaan, 100 vuotta Esa Pakarisen syntymästä -tapahtuma huipentui lauantaina juhlakonserttiin Warkaus-salissa. Tangoparin lisäksi Esa Pakarisen tuttuja lauluja ja ralleja tulkitsi Marianne Kettunen, joka on myös yksi levyn laulajista.

Esasta Pekkaan päättyy Varkaudessa sunnuntaina kitaravirtuoosien, Jaku Havukaisen ja Pekka Tegelmanin kitaratykitykseen Harrisonin terassilla klo 18.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

14.12.2019 Sutkaus

13.12.2019 Sutkaus

Lapsien laulu herkistää hevistarat – "He vetävät niin rankasti, että se menee tunteisiin", paljastaa Raskasta joulue kiertueen kitaristi Erkka Korhonen

12.12.2019 Sutkaus

11.12.2019 Sutkaus

10.12.2019 Sutkaus

9.12.2019 Sutkaus

Miss Universumiksi kruunattiin Etelä-Afrikan edustaja

8.12.2019 Sutkaus

7.12.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.