Uusi Miss Suomi ei halua lööppeihin

Uusi Miss Suomi Pia Pakarinen ei aio päätyä kohumissiksi lehtien lööppeihin. Arvokkuus on asia, jonka hän tahtoo säilyttää missivuodenkin aikana.

- Olen sellainen persoona, etten mieli turhan takia lööppeihin. Haluan, että minulla olisi siellä asiaa. Tahdon olla ihmisiä lähellä ja heidän kanssaan, Pakarinen kertoi puhelimitse STT:lle.

Missinä hän haluaa olla hieman salaperäinen vanhan ajan missien tapaan. Vaikka julkisuus ei olekaan Pakarisen tavoitteena, hän myöntää, että se on toki osa missin työtä.

Missivuotenaan Pakarinen aikoo puhua muun muassa terveellisten elämäntapojen ja ruokavalion sekä liikunnan puolesta.

Missin työssä Pakarinen sanoo voivansa toteuttaa itseään.

- Nyt tahdon tehdä töitä mahdollisimman paljon ja mahdollisimman hyvin. Odotan innolla, mitä kaikkea nyt tulee vastaan

Lehtien etukäteisrankkauksissa 20-vuotias Pia Pakarinen ei sijoittunut aivan huipulle, mutta kansa äänesti hänet "mustana hevosena" koko kisan voittoon.

Herätessään tänäaamuna Pakarinen joutui hetken aikaa ihmettelemään, mitä edellisenä iltana oikein oli tapahtunut ja missä sitä nyt oltiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Viihde

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

8.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.