Vappu Pimiän rakas on kotoisin Kuopiosta

Juontaja Vappu Pimiän rakas on kuopiolaislähtöinen Teemu Huuhtanen, 39. 7Päivää-lehden mukaan Pimiä ja Huuhtanen ovat seurustelleet viime vuoden pääsiäisestä saakka.

Teemu Huuhtanen on Kelan entisen pääjohtajan Jorma Huuhtasen poika. Hän on aiemmin seurustellut niin ikään Kuopio-taustaisen juontajamallin Karita Tykän (ent. Tuomola) kanssa.

Kuopiossa asuessaan Huuhtanen niitti mainetta ravintola- ja uusmediayrittäjänä. Hän toimi muun muassa matkapuhelinpelejä valmistaneen Orchimedian toimitusjohtajana. Yritys liitettiin Sulakkeeseen vuonna 2003. Hän oli myös 2000-luvun taitteessa nuorten aikuisten trendejä peilanneen ilmaisjakelulehti Ihmeen omistajia.

Huuhtanen omisti lisäksi osuuden Kauppakadulla sijainneesta Tähti-ravintolasta.

Huuhtanen siirtyi Sulake Corporation Oy:n myynti- ja markkinointijohtajan tehtävästä yrityksen Pohjois-Amerikan toimintojen johtajaksi vuonna 2007.

Hänet on noteerattu myös kansainvälisesti kasvuhakuisten mobiili- ja uusmediayritysten teknologiajohtajana. The American Venture Magazine valitsi Huuhtasen vuoden 2006 Top 40 under 40 -johtajien listalleen sijaluvulle 31.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Vappu Pimiä seurustellut hissukseen yli vuoden ajan