Victoria tervehti Kauppatorin "helsingborgilaisia"

Tuhannet ihmiset kerääntyivät Helsingin Kauppatorille katsomaan Ruotsin kruununprinsessa Victoriaa ja prinssi Danielia. Pariskunta tervehti kansalaisia Helsingin kaupungintalolta.

Parvekkeelta puhunut Victoria puhui ensin vahingossa helsingborgilaisista. Hän kuittasi tilanteen naurahtamalla ja aloitti uudestaan.

Hymyilevä Victoria ylisti Suomen ja Ruotsin lämpimiä suhteita. Hän sanoi olevansa iloinen lämpimästä vastaanotosta Suomessa ja erityisen iloinen siitä, että hänen miehensä on nyt vierailulla mukana. Tuore aviopari vierailee nyt ensimmäistä kertaa yhdessä Suomessa.

- Suomella on erityinen paikka sydämessäni, Victoria sanoi ja kiitti kaikkia ihmisiä, jotka olivat tulleet paikalle.

Ennen kaupungintalon vierailua Victoria ja Daniel kävivät nuorten toimintakeskus Hapessa. He halusivat tutustua nuorten syrjäytymistä ehkäisevään toimintaan, sillä heidän hääsäätiönsäkin päätavoitteena on nuorten syrjäytymisen vähentäminen.

Iltapäivällä Victoria avsi Hanasaaressa Tulevaisuusseminaarin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Victoria upeana Linnassa

Lahtelaiset saivat nähdä kuninkaalliset lähietäisyydeltä

Kuninkaallisten Lahden-vierailu alkoi lukiosta

Halonen: Olemme Victorialle kuin naapurin setä ja täti

Uusimmat

Viihde

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

8.10.2019 Sutkaus

Jenni Vartiaiselle vauva – "Hän on täällä terveenä ja täydellisenä"

7.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.