Victorian tapaaminen oli en gång i livet -kokemus

Lahtelaisessa Tiirismaan koulussa Victorian ja Danielin vierailu oli päivän ainoa puheenaihe. Erityisen jännittävä päivä oli 20 abiturientille, joiden A-ruotsin tunnille Victoria ja Daniel osallistuivat.

Kuninkaalliset pääsivät kisaamaan muun muassa smoothien valmistuksessa Strömsö-kokki Michael Björklundin johdolla. Björklund tuomaroi joukkuekisan voittajaksi mansikka-joukkueen, johon kruununprinsessa Victoria asettui. Hyväksi kakkoseksi tulivat vadelmat, joiden juomassa oli - Danielin toivomuksesta - vähemmän sokeria.

- Victoria on juuri niin ystävällinen, iloinen ja spontaani, kuin on kerrottu, kiitteli tunnille osallistunut Iines Heinonen.

Heinosta miellytti etenkin Victorian taitoa ottaa tilanne nopeasti ja luonnollisesti haltuun.

Myös muualla Lahdessa kuninkaallinen vierailu oli harmaan päivän kohokohta. Johannes Fröjdin oli yksi onnenpekoista, sillä hän sai pikaisesti vaihtaa pari sanaa prinssi Danielin kanssa.

- Sanoin, että "näytätte tosi hyvältä". Daniel vastasi, että kiitos samoin, nauroi maakuntalehti Etelä-Suomen Sanomien nimeämä Danielin kaksoisolento.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Victoria upeana Linnassa

Lahtelaiset saivat nähdä kuninkaalliset lähietäisyydeltä

Kuninkaallisten Lahden-vierailu alkoi lukiosta

Halonen: Olemme Victorialle kuin naapurin setä ja täti

Uusimmat

Viihde

Yle: Suosittu Temptation Island Suomi -sarja kuvataan heinäkuussa Thaimaan sijasta Kainuussa

6.7.2020 Sutkaus

5.7.2020 Sutkaus

4.7.2020 Sutkaus

3.7.2020 Sutkaus

2.7.2020 Sutkaus

1.7.2020 Sutkaus

30.6.2020 Sutkaus

29.6.2020 Sutkaus

28.6.2020 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.