Victorian tapaaminen oli en gång i livet -kokemus

Lahtelaisessa Tiirismaan koulussa Victorian ja Danielin vierailu oli päivän ainoa puheenaihe. Erityisen jännittävä päivä oli 20 abiturientille, joiden A-ruotsin tunnille Victoria ja Daniel osallistuivat.

Kuninkaalliset pääsivät kisaamaan muun muassa smoothien valmistuksessa Strömsö-kokki Michael Björklundin johdolla. Björklund tuomaroi joukkuekisan voittajaksi mansikka-joukkueen, johon kruununprinsessa Victoria asettui. Hyväksi kakkoseksi tulivat vadelmat, joiden juomassa oli - Danielin toivomuksesta - vähemmän sokeria.

- Victoria on juuri niin ystävällinen, iloinen ja spontaani, kuin on kerrottu, kiitteli tunnille osallistunut Iines Heinonen.

Heinosta miellytti etenkin Victorian taitoa ottaa tilanne nopeasti ja luonnollisesti haltuun.

Myös muualla Lahdessa kuninkaallinen vierailu oli harmaan päivän kohokohta. Johannes Fröjdin oli yksi onnenpekoista, sillä hän sai pikaisesti vaihtaa pari sanaa prinssi Danielin kanssa.

- Sanoin, että "näytätte tosi hyvältä". Daniel vastasi, että kiitos samoin, nauroi maakuntalehti Etelä-Suomen Sanomien nimeämä Danielin kaksoisolento.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Victoria upeana Linnassa

Lahtelaiset saivat nähdä kuninkaalliset lähietäisyydeltä

Kuninkaallisten Lahden-vierailu alkoi lukiosta

Halonen: Olemme Victorialle kuin naapurin setä ja täti

Uusimmat

Viihde

Dokumentaristi Petteri Saario uskoo ihmisen leimautuvan lapsuutensa ympäristöön

14.10.2019 Sutkaus

Olli Herman nöyränä TTK-tanssiparketilla: "Tajuan raadollisesti, etten ole kovin lahjakas – Kompensoin puutteeni tekemällä viihdettä"

13.10.2019 Sutkaus

12.10.2019 Sutkaus

11.10.2019 Sutkaus

10.10.2019 Sutkaus

9.10.2019 Sutkaus

Tämä keikka aiheutti kuopiolaisnuorille kylmiä väreitä – Yhdysvaltalainen Ariana Grande toi lauantaina makeutusainetta kuopiolaisnuorten elämään

8.10.2019 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.