Tv-arviot 20.7.2012

Weeds

Nelonen klo 23.30

Yksi laatusarjan tuntomerkkejä on, että katsoja ei koskaan voi olla varma siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Weeds täyttää tämän vaatimuksen täydellisesti. Weeds jatkuu Nelosella viidennen kauden jaksoin.

Nancy Botwin (Mary-Louise Parker) on jälleen kerran pahassa pulassa. Hän tulee raskaaksi, ja isä on meksikolainen vaikutusvaltainen poliitikko Esteban. Mies on myös kovan luokan rikollinen, jolle tappaminen on pikkujuttu. Nancy on Meksikossa tiukasti Estebanin otteessa.

Kannabis ja sen myyminen on juuri nyt taka-alalla Nancyn elämässä. Ruoho kuitenkin tekee jatkossa vielä näyttävän paluun. Nancy ei osaa itseään ja perhettään muullakaan tavalla elättää.

Kun sarja alkoi, sitä syytettiin kannabis-myönteisten mielikuvien luomisesta. Näin voi väittää vain ihminen, joka ei ole nähnyt Weedsistä yhtään jaksoa. Paremminkin Weedsiä voisi käyttää kannabiksen vastaisen sanoman levittämiseen. Sen verran paljon ongelmia hamppu Nancylle aiheuttaa.

Estradilla: Pentti Hietanen

TV1 klo 22.00

Monipuolisen tenorin, Pentti Hietasen 25-vuotisjuhlakonsertti on taltioitu huhtikuussa 2009. Hietanen aloittaa komeasti Granadalla, jota seuraa tunteikas Con te partito, josta siirrytään lauluun Rakastan sinua, elämä.

Hietanen kertoo, miten kesällä 1969 perheeseen tuli ensimmäinen c-kasettinauhuri. Mikillinen sellainen. Äitinsä ja isänsä avustamana Hietanen laulaa Poika varjoiselta kujalta -kappaleen, jonka hän konsertissa tulkitsee tuon äänitteen kanssa.

Lopulta kravatit heitetään takahuoneeseen. Deep Purplen maaninen Burn kaikaa Tampere-talon iltapukuyleisön korville. Kun Burn on poltettu loppuun, on aika rauhoittua ja kuunnella Minun tieni. Toivotaan, toivotaan päättää konsertin yleisökaraokeen.

Will ja Grace

Sub klo 19.00

Jos joku tietää, kuinka monta kertaa komediasarja Will ja Grace on Suomessa nähty, kertokoon minullekin. Tämänkertaisissa uusinnoissa siirrytään tänään kuudennelle esityskaudelle. Will ja Gracea tehtiin vuosina 1998–2006 kahdeksan esityskautta, mikä tarkoittaa 193 jaksoa.

Menestyvän tilannekomedian juoni on yleensä aika yhdentekevä, niin nytkin. Will (Eric McCormack) on homoseksuaali lakimies. Hänen paras ystävänsä Grace (Debra Messing) on hetero sisustussuunnittelija.

Sivuhenkilöt varastavat shown, jälleen kerran. Gracen assistentti Karen (Megan Mullally) on rikkaan miehen aikoinaan nainut tyhjäntoimittaja, jonka ei tarvitsisi tehdä oikeita töitä. Eikä hän kyllä teekään. Jack (Sean Hayes) on suurten eleiden pinnallinen draamakuningatar, joka elää Willin siivellä.

Will ja Grace oli hitti, koska sarja on hauska, siinä on hyvä henki ja päähenkilöt ovat sympaattisen epätäydellisiä ihmisiä.

Sinkkutanssit

TV2 klo 21.00

On miesten vuoro hakea. Juha, Faruk ja Markku tapaavat kukin kaksi naista, joista toisen kanssa lähdetään näyttämään, mitä Sutun ja Jannen opastuksella on discotanssista opittu.

Juha on 32-vuotias ja väittää, että hänellä on kaksi vasenta jalkaa. Ihannenainen on hymyilevä ihastuttaja, joka on sinut itsensä kanssa ja ymmärtää huonoakin huumoria.

Faruk on 23-vuotias, eikä ole ikinä harrastanut tanssia mutta on aina tanssinut. Myös Farukia vetää teatteriharrastus puoleensa ja runot ovat lähellä sydäntä. Ihannenainen on ulkonäöltään luonnonkaunis, huomaavainen, intuitiivinen ja rohkea.

Markku on 44-vuotias, ja tango on mieluisin tanssi. Ihannenainen on huumorintajuinen, iloinen rohkea ja sosiaalinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Sutkaus

30.5.2020 Sutkaus

30.5.2020 Sutkaus

Sutkaus 8.5.2020

29.5.2020 Sutkaus

28.5.2020 Sutkaus

27.5.2020 Sutkaus

26.5.2020 Sutkaus

25.5.2020 Sutkaus

24.5.2020 Sutkaus

23.5.2020 Sutkaus

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.