Andritzilta soodakattila Venäjälle – Viime vuosina Andritz on saanut kolme merkittävää talteenottokattilan modernisointia Ilim-konsernilta

Kansainvälinen teknologiakonserni Andritz on saanut venäläiseltä Ilim-konsernilta tilauksen toimittaa uuden soodakattilan yhtiön Ust-Ilimskissä sijaitsevaan tehtaaseen.

Andritzin Herb-soodakattilan mustalipeän polttokapasiteetti on 1 950 tonnia kuiva-ainetta päivässä, ja sen käyttöönotto on vuoden 2021 jälkipuoliskolla.

Tilaus on osa miljardin Yhdysvaltain dollarin arvoista Big Ust-Ilimskin projektia, jonka tavoitteena on lisätä tehtaan selluntuotantoa 130 000 tonnia vuodessa ja nostaa tehtaan tuotantokapasiteetti 550 000:sta 1,5 miljoonaan tonniin vuodessa.

Andritzin Herb-soodakattilalla on korkea hyötysuhde ja käytettävyys sekä viimeisintä teknologiaa edustava palamisilmajärjestelmä.

Soodakattila on suunniteltu käsittelemään kaikki uudella sellulinjalla syntyvät hajukaasut.

Viime vuosina Andritz on saanut kolme merkittävää talteenottokattilan modernisointia Ilim-konsernilta, ja uuden soodakattilan toimitus on jälleen yksi osoitus Ilim-konsernin ja Andritzin välisestä pitkäaikaisesta kumppanuussuhteesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.