Paluu 50-luvun tunnelmiin – Musiikkikomedia Tauno ja Ansa Salmen lavalla

Suomalaisten rakastama kaikkien aikojen valovoimaisin ja suosituin suosikkipari palaa näyttämölle, kun Tauno ja Ansa -musiikkikomedia tekee vierailun Salmen lavalle Pieksämäen Jäppilään.

Eletään 1950-luvun Helsingissä. Nuori Ansa opiskelee laulunopettajaksi ja komea Tauno Palo käy töissä, näyttelee ja tekee elokuvia.

Tauno Palon värikäs yksityiselämä tuo vauhdikkaita ja yllättäviäkin käänteitä ja tapahtumia. Ansa joutuu peliin mukaan ja kuinkas siinä sitten käykään.

Taunon ja Ansan kulta-ajan tunnetuimmat ja suosituimmat laulut kajahtavat akustisen viulu-pianoduon tahdittamina. Iki-ihania kappaleita ovat muun muassa Kulkurinvalssi, Mustat silmät, Potkut sain ja Laulava sydän.

Tauno ja Ansa -musiikkikomedia on kiertänyt parin vuoden ajan ympäri Suomea menestyksekkäästi eikä loppua näy. Suuren suosion saavuttanut iloittelu kerää edelleen täysiä katsomoita.

Yleisö on antanut paljon palautetta siitä, miten hienoa on, että tämän ajan musiikkia edelleen esitetään ja Palon ja Ikosen tarinaa kerrotaan myös uudelle sukupolvelle.

Tauno Paloa esittää 15. juhlavuottaan viettävä tangokuningas Tommi Soidinmäki ja Ansa Ikosta laulaja Eeva Saarenpää.

Pianisti Heikki Hovia esittää Juse Venäläinen ja viulisti Ingrid Lampeniusta ja taloudenhoitajaa Liisa Karhu.

Käsikirjoitus on Juse Venäläisen tekemä.

Jäppilän Salmen lavan esitysten ajankohdat ovat:ke 24.7. klo 19, pe 26.7. klo 18, su 28.7. klo 18, ke 31.7. klo 19 ja la 3.8. klo 15. Liput tuntia ennen ovelta. Ennakkovarukset puh. 0400- 913606.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Keski-Savo

Matkailu-kohteissa huippukesä – kotimaan matkailijat ovat paikanneet ulkomaalaisten ja ryhmien puuttumisen

Ravintoloiden aukioloa, anniskeluaikoja ja asiakasmääriä koskevat rajoitukset purettiin — Rajoitukset tekivät liiketoiminnasta paikoin haastavaa

Uusi sovellus paljastaa: Pohjois-Savo on Suomen huono-osaisimpia alueita – pohjalukemien Varkaus hyvä esimerkki ongelmien kampittamisesta

Vaarallinen myrkkykeiso on yleinen rantakasvi

Varkaus sai lähes 700 000 euroa tasa-arvon edistämiseen kouluilla ja varhaiskasvatuksessa

The Impersonators kuvasi uuden kappaleensa musiikkivideota Mekaanisen musiikin museossa — "Monella pienemmällä paikkakunnalla on hirveä määrä resursseja, jotka jäävät käyttämättä"

Valo ja maisema on otettu huomioon – uuden sairaalan rakennustyöt ovat osittain jo viimeistelyvaiheessa, katso kuvat

Koulut ja yhdistykset saivat korona-avustuksia – teatterin kannatusyhdistys ry:lle 62 500 euroa

"Onneksi hattivatit säilytettiin" – Käpykankaan alikulkutunnelin maalaus on yhdistelmä vanhaa ja uutta

Uusia tietoja Varkauden murhatutkinnasta: voimakas väkivalta päähän ja ylävartaloon aiheutti uhrin kuoleman – poliisi pyytää havaintoja vihreästä Audista