Työpaikat ja opinpolut esillä Syystärskyillä – Liikuntatalolla nähdään 26 näytteilleasettajaa

Varkauden liikuntatalolla pääsee 12. syyskuuta tutustumaan Keski-Savon alueen opiskelu- ja työmahdollisuuksiin. Hurraa Ura! Syystärskyt -tapahtuma on suunnattu eri koulutusasteiden opiskelijoille, alanvaihtajille sekä työnhakijoille. Tapahtumassa on mahdollisuus kartoittaa tulevaa uraansa, pohtia kouluttautumisvaihtoehtojaan tai suoraan työllistyä.

Ohjelmalavalla kuullaan tietoiskuja niin ammatteihin, yrittäjyyteen, kouluttautumiseen kuin opintojen rahoitusvaihtoehtoihin liittyen. Juontajana ja haastattelijana toimii MessiLive.fi:stä tuttu Ilkka Nykänen.

Uudentyyppisen tapahtuman tavoitteena on koota yhteen Keski-Savon alueella rekrytoivat yritykset, oppilaitokset, kävijät ja työn tukipalvelut.

Navitas Yrityspalveluiden yritysasiantuntija Katja Niiranen kertoo, että tapahtumaan saapuu yhteensä 26 näytteilleasettajaa eri toimialoilta sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta.

– Kävijät saavat henkilökohtaisesti tietoa alueemme yritysten avoimista työpaikoista sekä opinnäyte- ja työharjoittelumahdollisuuksista. Lisäksi tapahtumassa pääsee tutustumaan Pohjois-Savon TE-toimiston palveluihin sekä oppilaitoksiin eri koulutusasteilla. Wäläkky Keski-Savon Uusyrityskeskus ry on paikalla opastamassa yrittäjäksi aikovaa, Niiranen kertoo.

Syystärskyt on Varkauden kaupungin rahoittama ja yleisölle ja näytteilleasettajille maksuton tapahtuma.

Hurraa Ura! Syystärskyt järjestetään Varkauden liikuntatalolla 12.9. kello 12–16.

Tapahtuman ohjelma ja muuta lisätietoa on nähtävissä osoitteessa www.hurraaura.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.