WP 35:lle luu käteen Haaparannassa

WP 35 sai pohjoiseen suuntautuneelta vieraspelikiertueeltaan mukaansa pinnan Oulusta, kun sunnuntain Bandyliigan matsi Länsi-Rajan Konkareita vastaan päättyi kelta-mustien 1-3 (1-2) -tappioon.

– Enempääkin viikonvaihteesta haettiin. Lauantain pinnaan olimme tyytyväisiä, mutta sunnuntain tappio oli pettymys. Hallitsimme peliä (pelinhallinta WP 35:lle 65-35 %) ja meillä oli muun muassa yhdeksän kulmaa ja kolme läpiajoa. Mutta emme saaneet paikoistamme maaleja ja vastustaja teki omistaan. LRK ansaitsi pisteet, WP 35 -valmentaja Timo Wallius tunnusti.

WP 35 siirtyi johtoon Remium areenalla, kun Niko Nissinen iski Kristian Paukkosen antaman kulmalyönnin sisään 19. minuutilla.

Vieraiden iloa ei kauaa kestänyt, sillä 21. minuutilla vieraiden tehomies Harri Hiukka tasoitti puntit 1-1:een.

– Kaksi maalia tehnyt Hiukka oli hyvä. Hän pääsi miesvartiointivirheestämme tekemään keskeltä maalin ilmasta, Wallius manaili.

Kokenut Igor Zolotarev vei isännät 2-1 -johtoon pelin 27. minuutilla.

– Menetimme pallon omassa hyökkäyspäädyssä ja jälleen vastustaja iski vastahyökkäyksestä. Maali kuvaa perusongelmaamme. Jahtaamme ehkä maalia yli-innokkaasti, Wallius pohti.

WP 35:lle avautui toisella jaksolla loistopaikkoja tasoitukseen.

– LRK:n maalissa Pasi Hiekkanen torjui mainiosti. Laitoimme muun muassa kolme läpiajoa kaikki Hiekkasen rintapanssariin eli paidan etumuksen LRK-logoon, Wallius kuvaili.

Hiukka sen sijaan ei erehtynyt vaan vei tunnin kohdalla isännät jo 3-1 -johtoon tällä kertaa rankkarista.

– Meidän pelaaja ajoi pallottoman pelaajan yli vaarattomassa tilanteessa ja se oli turha rankkari, josta Hiukka rokotti. Eemeli Puustisella ei ollut pilkussa mahkuja.

WP 35:n kelta-mustassa peliasussa esiintyi pohjoisen ottelukiertueella joukkueen uusi venäläisvahvistus Vladimir Druzkov.

– Eka peleissä hänellä oli tottakai jännitystä, mutta kyse on kovan tason pelimiehestä. Hän haluaa aktiivisesti palloa ja hakee sitä hyvin, Wallius kommentoi.

WP 35:lla on edessään nyt kahden viikon maaottelutauko, joka aiotaan käyttää hyvään ja laadukkaaseen harjoitteluun.

– Meillä on 15.-16. joulukuuta Kämärillä samat vastustajat vastassa – ensin OLS lauantaina ja sitten LRK sunnuntaina. Ne ovat meille elintärkeitä pelejä, Wallius pohtii.

Hän luokittelee tulevat ottelut jopa elämän ja kuoleman otteluiksi.

– Haluan, että joukkue paineistaa itseään kohti noita pelejä. Niissä meidät mitataan. Kyse on koko loppukauden kannalta tärkeistä pisteistä. Jos voitamme molemmat kotipelit, olemme pudotuspeleissä, Wallius laskelmoi.

Bandyliigaa johtaa Akilles ja toinen puhtaan pelin joukkue on ottelun porvoolaisia vähemmän pelannut Veiterä. Niiden välissä kakkosena on sarjan yllätysjoukkue Botnia ja Veiterän tavoin kuuden pinnan joukkueita ovat myös Mikkelin Kampparit ja HIFK.

Bandyliiga

Akilles 4 4 0 0 24-11 8

Botnia 6 4 0 2 30-29 8

Veiterä 3 3 0 0 25-8 6

Kampparit 5 3 0 2 28-17 6

HIFK 6 3 0 3 26-21 6

JPS 5 2 0 3 31-19 4

Narukerä 3 2 0 1 16-11 4

WP 35 4 1 1 2 13-17 3

LRK 6 1 0 5 14-45 2

OLS 6 0 1 5 14-43 1

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Urheilu

Warkaus JK:n voitoton putki katkesi komeasti kotiareenalla – "Pisteitä on ollut jaossa enemmän kuin laki sallii"

WJK:lle nolla maalia ja nolla pistettä – "KTP on sarjan paras porukka"

WJK P06 pelasi valiosarjan mestariksi kotikentällään

Erittäin hyvä nousujohteinen päivä – VarTa ja Pisaba pelasivat jatkoon salibandyn Suomen Cupissa

Inveniuksen tähtäin osoittaa kohti Italiaa – "Sehän on enää itsestä kiinni"

Kartingia ja speedwayta pääsee viikonloppuna testaamaan ilmaiseksi

Urheiluseurat edistävät kaupunkilaisten yleistä hyvinvointia – Kilpailut on tärkeä tulonlähde

Yksilöurheilun vetovoima on heikentynyt – 60-vuotias Kenttä-Veikot sinnittelee palloilulajien puristuksessa – "Nykyajan nuorelta vaatii sisua harrastaa yleisurheilua tai hiihtoa"

Autokrossi kysyy henkistä kanttia – "Jos joku vähän tökkäisee takapuskuriin vauhtia, niin kyllä siinä tulee adrenaliinipiikki, että nyt mennään"

Kuntosuunnistus veti pihkaniskoja metsään viime vuoden tavoin – "Väkeä on käynyt kohtuullisesti"