Warkis/PiPSin F-junnut turnauksessa Tanhuvaarassa – Mukana kahdella peliryhmällä

Warkis/PiPS F1-joukkue osallistui Juniori-Sapkon järjestämään jääkiekkoturnaukseen lauantaina 5. lokakuuta Tanhuvaaran urheiluopiston Tuukka Rask -areenalla. Joukkueita oli isäntäseura Savonlinnan lisäksi Mikkelistä, Iitistä, Luumäeltä, Jyväskylästä ja Vantaalta.

Warkis/PiPS osallistui turnauksen kahdella peliryhmällä. Punainen joukkue pelasi alkusarjassa tasan SaPKon kanssa ja hävisi Mikkelin Jukureille. Välierissä punainen joukkue murskasi Jyväskylän Diskoksen luvuin 17–0 ja voitti viimeisessä ottelussaan Iitin IiHoo Bluen, sijoittuen turnauksessa yhdeksänneksi.

Sininen joukkue aloitti turnauksen röyhkeästi 18–1 ja 12–0 voitoilla Luumäen LuPoa ja Diskosta vastaan. Semifinaalissa Jukurit kaatui 7–2, ja paikka finaalissa oli varma. SSS Salmon Stars Vantaalta oli kuitenkin huippuiskussa, ja niin siniselle joukkueelle tuli turnauksesta hopeaa.

Warkis/PiPS F1-joukkeissa pelasivat Aatu Väänänen, Aamos Holopainen, Urho Wrangell, Otto Poutiainen, Sisu Suhonen, Eemeli Nyyssönen, Miko Säämänen, Ville Niiranen, Juuso Aartolahti, Joona Pakarinen, Veeti Sorjonen, Iivo Kolari, Iikka Henttunen, Ville Sutela, Samu Immonen, Aapo Skinnari, Matias Piira, Aapo Karjalainen, Oliver Leppänen ja Elias Luostarinen. Valmennuksesta vastasivat Mikko Skinnari, Marko Luostarinen, Tomi Kainulainen, Toni Säämänen ja Eetu Sutela.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.