Voiko saunailtana maistua muukin kuin olut ja makkara? Ravintola-alan opiskelijat kehittivät Jyväskylässä uusia saunaherkkuja, jotka hivelevät silmiä ja suupieliä

Sauna from Finland -yhdistyksen Saunamakumaailma-reseptikilpailussa Gradian Priimuksen lautasille rakentui silmiä hiveleviä artesaaniannoksia. Peppi Lokka

Sauna from Finland -yhdistyksen keväinen Saunamakumaailma-reseptikilpailu poiki kovatasoisen finaalin. Kilpailu innosti noin sataan reseptiin. Tavoitteena oli luoda tuotteita, reseptiikkaa, makuja sekä kattauksia kotimaisille ja kansainvälisille markkinoille.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Savonsanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Iisalmensanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut ja uutissovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi