Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tähän lajiin Tahko Safareiden uusi yrittäjä haluaa panostaa

Jarno Nousiainen nousi pienenä poikana kelkan kyytiin heti, kun jalat ylettyivät. Samanlaista uutuudenjännitystä oli ilmassa joulukuun alussa, kun mies astui Tahko Safareiden puikkoihin.

Ohjelmapalveluyritys SeikkailuKuopio myi Tahko Safareiden toiminnan kalustoineen iisalmelaisen Nousiaisen luotsaamalle Jylhä Outdoors Oy:lle. Uusi yrittäjä jatkaa toimintaa nykyisen henkilökunnan kanssa tutuissa tiloissa Tahkon keskustan vuokraamossa ja Nipasentien safaritalolla.

Toistaiseksi toiminta jatkuu asiakkaiden näkökulmasta tutuilla urilla. Uuden yrittäjän arjessa puhaltavat kuitenkin uudet tuulet. Jylhä Outdoors Oy on tuoreeltaan perustettu yritys – aikaisemmin Nousiainen on tehnyt töitä muun muassa valtion leivissä puolustusvoimilla. Liiketalouden tradenomina yrittäjällä on kokemusta myös myyntityöstä.

– Odottavaisin mielin olen, kyllähän tässä on riittänyt jo vuoristorataa, naurahtaa Nousiainen.

Mitä muutoksia on odotettavissa lähitulevaisuudessa?

– Sähköpyöräily on ainakin sellainen, mihin panostetaan enemmän vielä jatkossa.

Ensimmäiset sähköavusteiset e-Fatbiket rullasivat Tahko Safareiden tarjontaan vuonna 2017. Tahkolle on rakentunut tuoreeltaan uusi ympärivuotinen reilun kuudentoista kilometrin mittainen maastopyöräilyreitti.

Koronavirus on pitänyt monet ulkomaiset lomailijat kotimaissaan, mutta Nousiaisen mukaan suomalaisten matkailijoiden määrä on puolestaan kasvanut.