Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pitsaguru Luca Platania kertoo, miten huippupitsa syntyy kotona – "Suomalaiset ovat ymmärtäneet, että pitsa ei ole vain taikinamatto"

Luca Platanian mukaan pitsataikina vaatii pitkän kohotuksen. Tomaattimurskan voi jättää kaupan hyllyyn.

Pitsaguru ja Pizze-kirjan kirjoittaja Luca Platania kertoo huippupitsan salaisuuden. Tärkeintä ovat hyvät raaka-aineet.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Savon Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Savonsanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Iisalmensanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut ja uutissovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi