Taitava täytekakun tekijä ei laske päiviä eikä tunteja loihtiessaan juhlapöydän kruunua – "Kakku koristellaan aina vasta kolmantena päivänä", kotileipuri Tanja Mauno kertoo

Vaniljaisen marjatäytekakun pohja on paistettu korkeassa, alumiinisessa vuoassa, jonka mitat ovat 208 x 102 millimetriä. Lumikki Haaja

Kotileipuri Tanja Mauno on aloittanut täytekakun tekemisen kaksi päivää sitten. Ensimmäisenä päivänä hän on paistanut kakkupohjan, seuraavana päivänä kakku on saanut täytteensä ja kolmantena koko komeus koristellaan.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi 2 kk 5 €/kk tai 24 h 2 € ja pääset lukemaan kaikki Savon Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja