Havaijilla ruoassa suositaan tuoreutta ja keveyttä – katso suomalaiseen keittiöön sopivat reseptit

Grillattu lohi saa paratiisimaista makua tuoreista kasviksista. Kari Martiala

Havaijilla annokset saavat eksoottisen makunsa esimerkiksi pähkinöistä ja makusuoloista. Kokeile vaikkapa Himalajan suolaa eli ruususuolaa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Savonsanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Iisalmensanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut ja uutissovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty