Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Havaijilla ruoassa suositaan tuoreutta ja keveyttä – katso suomalaiseen keittiöön sopivat reseptit

Värikkään havaijilaisruoan salaisuutena ovat erilaiset suolat ja öljyt.

Havaijilla annokset saavat eksoottisen makunsa esimerkiksi pähkinöistä ja makusuoloista. Kokeile vaikkapa Himalajan suolaa eli ruususuolaa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tutustu digiin 2 vk maksutta ja pääset lukemaan kaikki Savon Sanomien sisällöt.

Tutustu 2 vk maksutta! Tilaa 2 vk maksutta + 8 vk 4 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Savonsanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Iisalmensanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut ja uutissovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi